Δεν μπήκαμε καλά καλά στο 2022 και ξεκίνησαν οι αναβολές παιχνιδιών

Η Devoler Digital κάνει την αρχή
23 Δεκεμβρίου 2021 10:31
Δεν μπήκαμε καλά καλά στο 2022 και ξεκίνησαν οι αναβολές παιχνιδιών

Η ιστορία φαίνεται πως επαναλαμβάνεται, αφού βρισκόμαστε λίγο πριν την εκπνοή του έτους και οι καθυστερήσεις παιχνιδιών ξεκίνησαν. Αναλυτικότερα, η Devolver Digital έκανε την αρχή, ανακοινώνοντας πως το Weird West χρειάζεται περισσότερο χρόνο.

Πρόκειται για ένα ισομετρικό RPG από πρώην βετεράνους των Dishonored και Prey, το οποίο αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2022. Η WolfEye Studios, ωστόσο, χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο και έτσι η κυκλοφορία του παιχνιδιού μεταφέρθηκε για δύο μήνες αργότερα και συγκεκριμένα για τις 31 Μαρτίου.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το trailer που δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας συγχρόνως με την ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Weird West βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το PS4 και το Xbox One και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο στην υπηρεσία Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα.

Για την ιστορία, στις αρχές του 2021 και μέχρι τον Μάρτιο είχαν ανακοινωθεί μαζεμένες αμέτρητες καθυστερήσεις, με παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy, το Gran Turismo 7, το Vampire the Masquerade: Bloodlines 2, το Prince of Persia: The Sands of Time Remake, το Gotham Knights και το The Lord of the Rings: Gollum να χάνουν εξ ολοκλήρου τη χρονιά και να μεταφέρονται για το 2022. Ας ελπίσουμε πως δεν μας περιμένει ξανά κάτι αντίστοιχο.