Νέα ματιά στο ιδιαίτερο gameplay του “V Rising” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα όπλα και οι μαγικές δυνάμεις πρωταγωνιστούν στα νέα πλάνα
22 Δεκεμβρίου 2021 14:23
Νέα ματιά στο ιδιαίτερο gameplay του “V Rising” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Stunlock Studios μόλις κυκλοφόρησε ακόμη ένα trailer από το επερχόμενο “V Rising”, το επερχόμενο open world παιχνίδι τους, στο οποίο θα έχετε τον έλεγχο ενός βαμπίρ.

Το νέο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, σας παρουσιάζει διάφορες πτυχές του gameplay, καθώς ο τρόπος του παιχνιδιού θα αλλάζει όταν είναι μέρα, αλλά και όταν έρχεται το σκοτάδι.Δίνοντας έτσι μια πιο ρεαλιστική ματιά στο gameplay.

Επιπροσθέτως, τα νέα στιγμιότυπα παρουσιάζουν τα melee και ranged όπλα που θα βρεθούν στο δρόμο σας, ενώ παράλληλα παίρνουμε και μια μικρή γεύση από τα abilities και τα μαγικά του πρωταγωνιστή.

Όσον αφορά τη μάχη, θα μπορεί να λεηλατήσει χωριά, να κάνει raid σε campfires και φυσικά να έρθει αντιμέτωπος με υπερφυσικές οντότητες για την επιβίωσή του. Φυσικά, όμως, μιας και ο πρωταγωνιστής είναι βαμπίρ θα μπορεί να μεταμορφωθεί και σε νυχτερίδα. Το V Rising θα επενδύει πολύ στο multiplayer και θα υποστηρίζει online co-op, καθώς και PVP με περισσότερα από 50 κάστρα (βάσεις) σε κάθε server.

Το V Rising δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει για το Steam. Δείτε το νέο trailer παρακάτω.

Tags: