H απάντηση της Bungie για το ψηφιακό περιεχόμενο της Collector's Edition

Θα σεβαστεί απόλυτα τους παλαιότερους παίκτες
26 Ιουνίου 2015 09:57
H απάντηση της Bungie για το ψηφιακό περιεχόμενο της Collector's Edition

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει μετά τη συνέντεξη του Luke Smith, developer της Bungie, ο οποίος μίλησε την προηγούμενη εβδομάδα στο Eurogamer. Στην εν λόγω συνέντευξη, ο Smith έκανε γνωστό ότι ο μοναδικός τρόπος, ακόμα και για τους παίκτες που ήδη έχουν αγοράσει τα δύο expansion του Destiny, να αποκτήσουν το αποκλειστικό περιεχόμενο της Collector's Edition είναι να πληρώσουν εκ νέου 80 δολάρια για την αγορά της συλλεκτικής έκδοσης. Με το The Taken King να στοιχίζει 40 δολάρια -διπλάσια τιμή από τα άλλα expansion- οι fans παραπονέθηκαν γιατί το ότι η Bungie δεν έδωσε το αποκλειστικό περιεχόμενο της Collector's Edition ξεχωριστά σε αυτούς που είχαν στην κατοχή τους τα The Dark Below και House of Wolves. Ακολουθεί η απάντηση του Smith σε αυτό το αίτημα:

"If I fired up a video right now and showed you the emotes you would throw money at the screen."

Σήμερα ο Luke Smith ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες του Destiny λέγοντας,

"Reading my interview with Eurogamer and imagining it came from some random developer of a game I love – that random developer looks like an Asshat. But that Asshat was me – and those words rightfully anger you. I’m sorry. My words made it sound as if Bungie doesn’t care about their most loyal fans. We do care. We are listening. And we will make it right."

Τέλος, μετά από αυτές τις δηλώσεις η Bungie αναθεώρησε την πολιτική της κάνοντας το αποκλειστικό περιεχόμενο της συλλεκτικής έκδοσης, διαθέσιμο σε όσους έχουν αγοράσει το The Taken King, στην τιμή των 20 δολαρίων. Όσοι από την άλλη αγοράσουν την Collector's Edition θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα μιας και η εταιρία θα ανακοινώσει τα δικά τους προνόμια στο εγγύς μέλλον.

Tags: