ΦΗΜΗ: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Η Nintendo έχει μεγάλα σχέδια για το 2022
21 Δεκεμβρίου 2021 13:59
ΦΗΜΗ: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Καθώς πλησιάζουμε το 2022, οι φήμες και οι εικασίες για τα παιχνίδια του επομένου έτος δεν έχουν τελειωμό. Συγκεκριμένα, λίγο πριν τα The Game Awards η συζήτηση γύρω από το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 είχε φουντώσει για τα καλά και τώρα φαίνεται πως μάθαμε πότε μπορούμε να περιμένουνε τελικά το άκρως αναμενόμενο sequel.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του IGN, Peer Schneider, παρευρέθηκε στα φετινά The Game Awards και όπως αποκάλυψε σε ένα πρόσφατο podcast, εκεί κατάφερε να βρεθεί ξανά με κάποια άτομα της βιομηχανίας. Αυτά του διαβεβαιώσαν πως παρόλο που η συνέχεια του The Legend of Zelda: Breath of the Wild δεν είχε κάποιο νέο trailer στην τελετή απονομής, ακόμη προορίζεται για το 2022. Μάλιστα, ο Schneider τόνισε πως η ιαπωνική εταιρία έχει μεγάλα σχέδια για το 2022 γενικότερα.

Φαίνεται ότι η Nintendo θα έχει μια πολύ καλή χρονιά το 2022. Έτσι, δεν θα έπαιρνα στα σοβαρά την απουσία μεγάλων τίτλων από τα The Game Awards, για παράδειγμα ως σημάδι ότι ίσως το Breath of the Wild θα καθυστερεί ή ότι δεν έχουν άλλα παιχνίδια. Ακούγεται πως στη Nintendo είναι πολύ ενθουσιασμένοι για το 2022!

Κάποια στιγμή λίγο αργότερα στο ίδιο podcast, ο Schneider φαίνεται πως ανέφερε καταλάθος και το συγκεκριμένο παράθυρο κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για πληροφορίες που άκουσε από την πηγή του ή για κάποια προσωπική εικασία, ο Schneider αποκάλυψε πως το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2022.

Για την ώρα η Nintendo δεν έχει αποκαλύψει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά μέσα από την παρουσίαση του παιχνιδιού στην E3 2021, άφησε να εννοηθεί πως θα καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στο 2022.