Αν έχετε το Final Fantasy VII Remake από το PS Plus θα πάρετε δωρεάν την PS5 έκδοση

Από την Τετάρτη
20 Δεκεμβρίου 2021 13:26
Αν έχετε το Final Fantasy VII Remake από το PS Plus θα πάρετε δωρεάν την PS5 έκδοση

Το Final Fantasy VII Remake έγινε διαθέσιμο τον περασμένο Μάρτιο για τους συνδρομητές του PlayStation Plus. Ωστόσο, όταν το παιχνίδι κυκλοφόρησε για το PlayStation 5, η Square Enix δεν επέτρεπε στους χρήστες που το έλαβαν από την συνδρομητική υπηρεσία της Sony, να το αναβαθμίσουν στην βελτιωμένη έκδοσή του για το PS5. Αυτό ήταν επιτρεπτό μόνο για όσους το είχαν αγοράσει “κανονικά”.

Η βελτιωμένη έκδοση του τίτλου κυκλοφόρησε τον Ιούνιο και όσοι τον είχαν αγοράσει μπορούσαν να κάνουν upgrade στο PS5, χωρίς κανένα κόστος, αφήνοντας πίσω τους παίκτες που το έπαιζαν μέσω του PS Plus. Αυτό, όμως, όπως έγινε γνωστό θα αλλάξει.

Έτσι, από την ερχόμενη Τετάρτη, θα μπορείτε να αναβαθμίσετε την PS Plus έκδοση του Final Fantasy VII Remake στην “enhanced μορφή της”, για το PS5, εντελώς δωρεάν. Επιπροσθέτως, το DLC, Episode Intermission με την Yuffie Kisaragi, θα έχει έκπτωση 25%.

Η αναβαθμισμένη έκδοση του παιχνιδιού περιέχει καλύτερα textures, σαφέστατα ακαριαία loadings, fog effects, πλουσιότερες αντανακλάσεις, photo mode, καλύτερους φωτισμούς, καθώς και ένα νέο επίπεδο δυσκολίας.

Τέλος, πριν λίγο σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση, πως Το Final Fantasy 7 Remake χαρακτηρίζεται ως «το χειρότερο AAA PC port εδώ και καιρό».