Εντελώς δωρεάν το Battlefield 2042 γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο

Η EA προσκαλεί τους παίκτες να το δοκιμάσουν
18 Δεκεμβρίου 2021 09:57
Εντελώς δωρεάν το Battlefield 2042 γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο

Σε μια πραγματικά άνευ προηγουμένου κίνηση, η EA ανακοίνωσε κιόλας το πρώτο δωρεάν Σαββατοκύριακο του Battlefield 2042, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να παίξουν χωρίς κανέναν περιορισμό το multiplayer shooter, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά πριν περίπου ένα μήνα.

Συγκεκριμένα, η δωρεάν trial έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam και δεν αφορά τις PlayStation και Xbox κονσόλες, καθώς και το ίδιο το κατάστημα της EA. Όλο το περιεχόμενο του τίτλου, όπως τα διάφορα modes, τα όπλα και Specialists θα είναι διαθέσιμα χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό και μάλιστα όλη η πρόοδος των παικτών θα διατηρηθεί, αν αποφασίσουν να αγοράσουν το παιχνίδι. Το Trial θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου και μέχρι τότε το Battlefield 2042 θα πωλείται με έκπτωση 34% στα €39,59.

Δοκιμάστε εντελώς δωρεάν το Battlefield 2042 πατώντας εδώ.

Ενδεχομένως με αυτή την κίνηση η EA θέλει να βελτιώσει την κόκκινη “Mostly Negative” βαθμολογία του παιχνιδιού στο Steam. Για την ιστορία, το Battlefield 2042 κυκλοφόρησε με πολλά τεχνικά και όχι μόνο προβλήματα, με την κοινότητα να παραπονιέται και για πολλές σχεδιαστικές αποφάσεις, για το balance και για πάρα πολλά χαρακτηριστικά που υπήρχαν στο franchise εδώ και χρόνια και αφαιρέθηκαν.

Από το ντεμπούτο του τίτλου μέχρι σήμερα η ομάδα ανάπτυξης DICE έχει κυκλοφορήσει τέσσερα updates, διορθώνοντας πολλά από τα κραυγαλέα θέματα, όπως για παράδειγμα ο μηχανισμός του healing που δε λειτουργούσε σωστά.