Καθυστερεί το Fast & Furious 10, αλλά όχι για πολύ

Μικρή παράκαμψη για τον Vin Diesel και την «οικογένεια»
15 Δεκεμβρίου 2021 13:41
Καθυστερεί το Fast & Furious 10, αλλά όχι για πολύ

Όπως φαίνεται οι λάτρεις του Fast & Furious, θα πρέπει να κάνουν λίγη περισσότερη υπομονή μέχρι να δουν τη συνέχεια της περιπέτειας του Vin Diesel και της «οικογένειας», μετά το -δίχως υπερβολή- διαστημικό F9.

Συγκεκριμένα, η Universal Pictures ανακοίνωσε πως το Fast & Furious 10 θα κάνει τελικά το ντεμπούτο του στις 19 Μαΐου του 2023. Πρόκειται για μια μικρή καθυστέρηση περίπου ενός μήνα, αφού προηγουμένως τα πλάνα ήθελαν την ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Απριλίου του 2023.

Παράλληλα, με το Fast 10 να μεταφέρεται πλέον στην αρχή της καλοκαιρινής blockbuster περιόδου, η Universal αποκάλυψε πως σχεδιάζει να καλύψει το κενό με μια animated ταινία που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Η εταιρία την χαρακτηρίζει ως “ταινία-event” και πολλοί εικάζουν πως μπορεί να είμαι μέχρι και μια επιστροφή του Shrek franchise, το οποίο φυσικά ανήκει στην Universal.

Επιστρέφοντας στα του Fast & Furious, πίσω από τις κάμερες του sequel θα βρίσκεται ξανά ο Justin Lin. Πρόκειται για τον σκηνοθέτη της ένατης ταινίας της σειράς και πολλών άλλων προηγούμενων κεφαλαίων της. Φυσικά, η οικογένεια θα επιστρέψει με τους Vin Diesel, Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Michelle Rodriguez, Ludacris και άλλους γνωστούς ηθοποιούς να πιάνουν τα τιμόνια, για τα φαντασμαγορικά, στα όρια του μη ρεαλιστικού, ακροβατικά που έχουμε συνηθίσει.

Για την ιστορία, ο Justin Lin δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το Fast & Furious να κάνει crossover με το Jurassic World, οπότε μην απορήσετε αν στο δέκατο μαζί με εντυπωσιακά αυτοκίνητα δούμε και μερικούς δεινόσαυρους.