Δωρεάν το multiplayer χωρίς PlayStation Plus αυτό το Σαββατοκύριακο

Το PlayStation προσκαλεί τους παίκτες στις multiplayer αρένες
15 Δεκεμβρίου 2021 11:54
Δωρεάν το multiplayer χωρίς PlayStation Plus αυτό το Σαββατοκύριακο

Το PlayStation ανακοίνωσε πως αυτό το Σαββατοκύριακο, όλοι οι κάτοχοι PS4 και PS5 θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν multiplayer παιχνίδια, χωρίς να έχουν συνδρομή στο PlayStation Plus.

Αναλυτικότερα, το Online Multiplayer Weekend θα ξεκινήσει το ξημερώματα του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, η εταιρία καλεί τους παίκτες να ριχτούν στα γήπεδα του NBA 2K22 και του FIFA 22, καθώς και στις αρένες του Grand Theft Auto Online και του Call of Duty Vanguard.

Ειδικότερα στην περίπτωση του Call of Duty Vanguard, αξίζει να σημειωθεί πως και η Activision έχει ανακοινώσει ένα δωρεάν multiplayer Σαββατοκύριακο από τις 16 μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, οπότε θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι στο PlayStation σας χωρίς να το έχετε αγοράσει και χωρίς να έχετε συνδρομή. Από την άλλη και το Grand Theft Auto Online υποδέχεται σήμερα την τεράστια ενημέρωσή του, The Contract.

Για την ιστορία, το PlayStation Plus κοστίζει €8.99 για έναν μήνα ή €24.99 για ένα τρίμηνο και πέρα από την πρόσβαση στο multiplayer των παιχνιδιών, προσφέρει και πρόσβαση σε μηνιαία παιχνίδια όσο είστε μέλος, καθώς και διάφορα ακόμη προνόμια.