Το Trek to Yomi κλέβει ξανά τις εντυπώσεις με το ξεχωριστό εικαστικό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το νέο του gameplay βίντεο
14 Δεκεμβρίου 2021 15:58
Το Trek to Yomi κλέβει ξανά τις εντυπώσεις με το ξεχωριστό εικαστικό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Trek to Yomi ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια που αποκάλυψε στην φετινή E3 η Devolver Digital. Μεταξύ άλλων, το παιχνίδι είχε ξεχωρίσει για το ασπρόμαυρο εικαστικό του, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις ταινίες του λατρεμένου σκηνοθέτη Akira Kurosawa, αλλά με τη δράση να απεικονίζεται σε 2.5D προοπτική.

Τώρα, η εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer, το οποίο μάς δίνει μια νέα γεύση από το ιδιαίτερο αυτό ταξίδι στη Φεουδαρχική Ιαπωνία. Μάλιστα, αποκαλύπτει και κάποιες σημαντικές πληροφορίες για το combat σύστημα του τίτλου, το οποίο βασίζεται στην υπομονή και στο timing. Πρακτικά οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις επιθέσεις των εχθρών τους εναντίον τους, αλλά ο αγώνας για εκδίκηση δε θα είναι τόσο εύκολος, αφού πέρα από ανθρώπους, αφήνεται να εννοηθεί πως θα παλέψουμε και με μυθολογικά πλάσματα.

Το Trek to Yomi αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2022 για PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Αξίζει να σημειωθεί πως συγχρόνως αποκαλύφθηκε ότι το παιχνίδι θα έρθει από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.