Τελικά o Keanu Reeves δεν είχε παίξει ποτέ το Cyberpunk 2077

Παρόλο που η CD Projekt δήλωσε ακριβώς το αντίθετο
14 Δεκεμβρίου 2021 14:02
Τελικά o Keanu Reeves δεν είχε παίξει ποτέ το Cyberpunk 2077

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, πριν την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 το Δεκέμβριο του 2020, ο CEO της CD Projekt είχε δηλώσει πως ο Keanu Reeves είχε παίξει το παιχνίδι, τονίζοντας μάλιστα πως “το λατρεύει”. Τελικά φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού τώρα ο πασίγνωστος ηθοποιός ήρθε να αποκαλύψει την αλήθεια σε μια νέα του συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία του The Matrix Resurrections.

Αναλυτικότερα, ο Keanu Reeves κλήθηκε να απαντήσει στο The Verge ποια είναι η σχέση του με τα βιντεοπαιχνίδια. Έτσι, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ασχολείται με το χόμπι και αν παίζει στον ελεύθερο χρόνο του. Αμέσως, ο Keanu του απάντησε με ένα κοφτό «Όχι». Απορημένος, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τουλάχιστον αν έχει δοκιμάσει έστω το Cyberpunk 2077, στο οποίο μάλιστα πρωταγωνιστεί ο ίδιος.  Η απάντησή του μάλλον δεν ήταν αυτή που περιμένει να ακούσει κανείς, αφού επισήμανε:

Όχι. Έχω δει παρουσιάσεις [του Cyberpunk 2077], αλλά δεν το έχω παίξει ποτέ.

Αυτό φυσικά, έρχεται σε αντίθεση με τις δηλώσεις του CEO της CD Projekt, ο οποίος φαίνεται πως είπε ψέματα στους επενδυτές της εταιρίας, δηλώνοντας πέρυσι:

Ναι. Έχει παίξει το παιχνίδι. Απ’ όσο ξέρω δεν το έχει τερματίσει ακόμα όμως. Ωστόσο, έχει παίξει το παιχνίδι και το λατρεύει!

Φυσικά, η αναπάντεχη δήλωση του Keanu Reeves δεν πέρασε απαρατήρητη από την κοινότητα του παιχνιδιού στο Reddit, η οποία έσπευσε να επισημάνει την παρατυπία της CD Projekt, μέσα από μια δημοσίευση που συγκέντρωσε αμέσως χιλιάδες upvotes. Μπορείτε να βρείτε τo σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του Keanu στο λεπτό 16:48 του βίντεο που ακολουθεί.

Εν τέλει, αν αναλογιστούμε το καταστροφικό ντεμπούτο του Cyberpunk 2077, το οποίο οδήγησε σε μαζικές επιστροφές από τους καταναλωτές, μάλλον το γεγονός πως ο  Keanu δεν έπαιξε το παιχνίδι, δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο κολακευτικό που ήθελε να μοιραστεί απαραιτήτως η CD Projekt.

Το Cyberpunk 2077 είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One και PC, με τις next gen εκδόσεις του αναμένονται τελικά το 2022. Για την ιστορία, πρόσφατα σας ενημερώσαμε για τις ελπίδες της CD Projekt σχετικά με το μέλλον του παιχνιδιού. Αναλυτικότερα, ο Πρόεδρός της είχε δηλώσει πως «στο τέλος το Cyberpunk 2077 θα θεωρείται πολύ καλό παιχνίδι». Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.