Τα Χριστούγεννα έφτασαν στο Call of Duty Warzone! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από το ολοκαίνουργιο event του
14 Δεκεμβρίου 2021 11:45
Τα Χριστούγεννα έφτασαν στο Call of Duty Warzone! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί ο νέος χάρτης του Call of Duty Warzone να έφτασε μόλις πριν λίγες ημέρες, ωστόσο τώρα το παιχνίδι ετοιμάζεται ξανά να υποδεχθεί νέο περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, τα Χριστούγεννα θα καταφθάσουν στο Call of Duty Vanguard και στο Call of Duty Warzone Pacific μέσα από το νέο ειδικό event ονόματι ‘Festive Fervor’.

Το Festive Fervor θα ξεκινήσει στις 16 Δεκεμβρίου και θα φέρει διάφορα limited-time modes, νέα αντικείμενα για αγορά, εορταστικό ντύσιμο για διάφορους χάρτες και δώρα για τους παίκτες μέχρι και τη νέα χρονιά. Όλο το περιεχόμενο έχει φυσικά Χριστουγεννιάτικη θεματολογία και το βασικό event ζητά από τους παίκτες να ολοκληρώσουν challenges για έως και 13 ξεχωριστά αντικείμενα.

Μια έκπληξη μάλιστα που περιμένει τους παίκτες είναι ο Krampus. Ο χαρακτήρας αυτός θα εμφανίζεται κατά τη διάρκεια multiplayer αγώνων και θα στοχεύει τους παίκτες που δεν παίζουν το objective ή που κάνουν camping!

Αναλυτικές πληροφορίες για το Festive Fervor event μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ, ενώ παρακάτω θα βρείτε και μια εικόνα που παρουσιάζει συνοπτικά όλο το νέο περιεχόμενο που θα έρθει στα Call of Duty Vanguard και Warzone Pacific: