Eminem και Dr.Dre ραπάρουν για χάρη του GTA Online – Πάρτε μια πρώτη γεύση

Ακούστε τα πρώτα αποσπάσματα
13 Δεκεμβρίου 2021 15:56
Eminem και Dr.Dre ραπάρουν για χάρη του GTA Online – Πάρτε μια πρώτη γεύση

Όπως σας ενημερώσαμε, το νέο τεράστιο update του GTA Online είναι καθ’ οδόν, φέρνοντας στο παιχνίδι τον πασίγνωστο καλλιτέχνη της hip-hop σκηνής Dr. Dre, μαζί με περισσότερα όπλα, οχήματα, story αποστολές και έναν καινούργιο ραδιοφωνικό σταθμό. Ο λόγος γίνεται για το GTA Online: The Contract, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC στις 15 Δεκεμβρίου.

Πλέον, με το ντεμπούτο του να απέχει μόλις μερικές ώρες, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ένα πρώτο δείγμα από τη δουλειά του Dr. Dre για το Grand Theft Auto V. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός ράπερ και μουσικός παραγωγός έχει γράψει πολλά νέα κομμάτια που θα κάνουν το ντεμπούτο τους μαζί με το The Contract και στο πλευρό του έχει καλούς του φίλους, όπως οι Eminem, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Anderson .Paak και DJ Pooh

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε δύο μικρά αποσπάσματα από τα νέα τραγούδια του Dre με τους Eminem και .Paak

Ακούστε τα πρώτο δείγμα από τα κομμάτια του Dr. Dre για το GTA Online:

Μέσα από τα stories του στο Instagram, ο Dr. Dre μας έδωσε μια πρώτη γεύση από το κομμάτι του The Goats, στο οποίο συμμετέχει και ο Eminem.

Με τη σειρά του και ο ράπερ Anderson .Paak που συμμετέχει και αυτός στο φιλόδοξο expansion, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα σύντομο απόσπασμα από ένα cutscene. Σε αυτό βλέπουμε τον .Paak να τραγουδά πλάι με τον Dr. Dre σε ένα στούντιο. Δείτε τη δημοσίευσή του παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Little Sputnik 69 (@anderson._paak)