Μάλλον θα βρέξει δωρεάν παιχνίδια για τα Χριστούγεννα στο Epic Games Store

15 παιχνίδια θα χαρίσει το κατάστημα της Epic ενόψει των εορτών
12 Δεκεμβρίου 2021 16:28
Μάλλον θα βρέξει δωρεάν παιχνίδια για τα Χριστούγεννα στο Epic Games Store

Η Epic Games είναι γνωστή για την γενναιοδωρία της εδώ και πάρα πολύ καιρό πλέον και φαίνεται πως θα επαναλάβει την παράδοση να κάνει εορταστικά δώρα στους χρήστες του ψηφιακού καταστήματός της από το 2019. 

Σύμφωνα με τον leaker billbill-Kun του Dealabs, το Epic Games Store θα χαρίσει 15 τίτλους από την ερχόμενη Πέμπτη, έναν κάθε ημέρα για το διάστημα 16-30 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για τον ίδιο χρήστη που διέρρευσε αλάνθαστα τα PS Plus παιχνίδια των τελευταίων μηνών, οπότε ο λόγος του φέρει κάποια βαρύτητα πλέον. 

Η προοωθητική ενέργεια που θα βρέξει δωρεάν παιχνίδια στο Epic Games Store για τους χρήστες του, λέγεται ότι θα ξεκινήσει από την ερχόμενη εβδομάδα, με το πρώτο παιχνίδι να είναι το Shenmue 3. Παράλληλα θα τρέξει ένα "end of year" sale με εκπτώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2022. 

Το Epic Games Store, από την πλευρά του δεν έχει επιβεβαιώσει το οτιδήποτε και αναφέρει στην επίσημη σελίδα του ότι θα "χαρίσει ένα παιχνίδι-μυστήριο στις 16/12". Μείνετε συντονισμένοι ωστόσο στο Unboxholics.com για περισσότερα.