Το Sniper Elite 5 είναι γεγονός και ταξιδεύει στη Γαλλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύφθηκε το νέο κεφάλαιο της σειράς
11 Δεκεμβρίου 2021 11:39
Το Sniper Elite 5 είναι γεγονός και ταξιδεύει στη Γαλλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα παιχνίδι που ανακοινώθηκε στα κλεφτά στα The Game Awards 2021 –σε βαθμό που δεν το κατάλαβε κανείς- ήταν το Sniper Elite 5. Τώρα, η Rebellion έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και το πρώτο trailer, αποκαλύπτοντας συγχρόνως και μερικές σημαντικές λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες.

Αναλυτικότερα, το Sniper Elite 5 υπόσχεται μια στρατηγική sniping εμπειρία που δε μπορεί να συγκριθεί με τίποτα και η οποία συνοδεύεται από εξαιρετικά physics και μια βελτιωμένη kill-cam. Παράλληλα, το παιχνίδι έχει εμπλουτιστεί με νέες επιλογές παραμετροποίησης για το βασικό rifle και το υπόλοιπο οπλοστάσιο, καθώς και ένα νέο traversal σύστημα που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία στους παίκτες για να εκτελέσουν τους στόχους τους.

Όσον αφορά τα modes, το sequel θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο campaign, η δράση του οποίου θα λαμβάνει αυτή τη φορά χώρα στην Γαλλία του 1944, με τους πιο μεγάλους και πλούσιους χάρτες στην ιστορία της σειράς. Συγχρόνως, θα υπάρχει ένα drop-in PVP Invasion mode που θα επιτρέπει σε άλλους παίκτες να εισβάλουν στο campaign σας ως αντίπαλο Sniper, ενώ θα υπάρχουν και άλλες multiplayer επιλογές, όπως ένα co-op Survival mode.

Περισσότερες πληροφορίες για το Sniper Elite 5 μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του πατώντας εδώ, ενώ παρακάτω ακολουθεί και το trailer ανακοίνωσης.

Το Sniper Elite 5 θα κάνει το ντεμπούτο του το 2022 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα προσφέρεται από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του χωρίς επιπλέον χρέωση για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass