Η «μπηχτή» του Guillermo del Toro για νέο Silent Hill δεν πέρασε απαρατήρητη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το στιγμιότυπο από τα The Game Awards 2021
10 Δεκεμβρίου 2021 14:49
Η «μπηχτή» του Guillermo del Toro για νέο Silent Hill δεν πέρασε απαρατήρητη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα The Game Awards 2021 είχαν μεταξύ άλλων και έντονο άρωμα Silent Hill, αφού όπως σας ενημερώσαμε ο δημιουργούς της σειράς αποκάλυψε το νέο του παιχνίδι κατά τη διάρκεια του σόου. Ωστόσο, υπήρξε και μια ακόμη μικρή αναφορά που πολλοί ενδεχομένως έχασαν.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο γνωστός σκηνοθέτης Guillermo del Toro ανέλαβε την παρουσίαση του Best Art Direction βραβείου. Πριν αποκαλύψει, όμως, τον νικητή για τη συγκεκριμένη κατηγορία, αναφέρθηκε στο Sillent Hill τονίζοντας:

Ξέρετε ένα franchise του οποίου λατρεύω το Art Direction; Είναι το Silent Hill. Ελπίζω να δούμε ένα καινούργιο απ’ αυτά!

Πολλοί εξέλαβαν την δήλωση του del Toro ως μπηχτή στην Konami που στο παρελθόν είχε ακυρώσει το άκρως αναμενόμενο Silent Hills. Το εν λόγω project αναπτυσσόταν από τον Hideo Kojima και τον ίδιο τον Guillermo del Toro και ήταν μια πραγματικά φιλόδοξη επιστροφή για το franchise. Το demo του μάλιστα, το P.T., ήταν τόσο ιδιαίτερο που επηρέασε απίστευτα τη gaming βιομηχανία, οδηγώντας τις κατευθύνσεις στο horror genre για πολλά χρόνια. Την κατάληξη της ιστορίας την ξέρετε, με την ρήξη της Konami με τον Kojima να γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης για αρκετούς μήνες μετά την ακύρωση του project.

Βέβαια, υπήρξαν και αυτοί που ερμήνευσαν την δήλωση ως tease. Εξάλλου εδώ και πολλούς μήνες η φημολογία πως η σειρά θα επιστρέψει πραγματικά οργιάζει, με αποκορύφωμα την επίσημη συνεργασία της Konami με την Bloober Team των The Medium και Layers of Fear.

Το ποια είναι, εν τέλει, τα σχέδια της Ιαπωνικής εταιρίας για το Silent Hill θα το δείξει μόνο ο χρόνος.