Το σκοτάδι του Elden Ring απλώνεται ξανά με το ολοκαίνουργιο trailer! (BINTEO)

Απευθείας από τα The Game Awards 2021
10 Δεκεμβρίου 2021 05:57
Το σκοτάδι του Elden Ring απλώνεται ξανά με το ολοκαίνουργιο trailer! (BINTEO)

Το Elden Ring ψηφίστηκε ως το πιο αναμενόμενο επερχόμενο παιχνίδι στα The Game Awards 2021. Έτσι, ένας χαρακτήρας του βρέθηκε στη σκηνή της τελετής απονομής, αποκαλύπτοντας ένα ολοκαίνουργιο trailer!

Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε το story trailer του πονήματος της FromSoftware. Αυτό έχει διάρκεια περίπου τέσσερα λεπτά και παρουσιάζει τον σκοτεινό κόσμο που θα κληθούμε να εξερευνήσουμε. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το  Elden Ring είναι η νέα επική περιπέτεια που ετοιμάζουν οι δημιουργοί των Dark Souls, Bloodborne και Sekiro. Συγκεκριμένα, ο αινιγματικός τίτλος της FromSoftware έρχεται με επικεφαλής τον ιδιοφυή Hidetaka Miyazaki, ο οποίος όμως έχει ενώσει τις δημιουργικές του δυνάμεις με τον συγγραφέα George R. R. Martin, γνωστό για τα βιβλία που βασίστηκε η σειρά Game of Thrones.

Μάλιστα, το Elden Ring υπόσχεται κλίμακα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ σε παιχνίδι της FromSoftware. Ο κόσμος του απαρτίζεται από γιγαντιαία περιβάλλοντα που κόβουν την ανάσα και ενώνονται αβίαστα με Dungeons, ενώ θα μπορούμε να ταξιδέψουμε και να περιηγηθούμε σε αυτόν με τα πόδια ή χρησιμοποιώντας άλογο, μόνοι ή και με άλλους παίκτες online. Το παιχνίδι θα έχει δυναμικό σύστημα καιρού και δυναμικό κύκλο ημέρας-νύχτας. Συγχρόνως, θα υπάρχει τεράστια ποικιλία όπλων, μαγειών και stealth επιλογών, για μοναδική προσέγγιση κάθε μάχης.

Το Elden Ring ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο. Ωστόσο, η ομάδα άλλαξε τα πλάνα της και πλέον το παιχνίδι αναμένεται για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 25 Φεβρουαρίου 2022. Η ημερομηνία επιβεβαιώθηκε ξανά στα The Game Awards 2021.