Πρώτα εκρηκτικά gameplay πλάνα από το Suicide Squad: Kill the Justice League! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δημιουργοί των Batman παιχνιδιών επιστρέφουν
10 Δεκεμβρίου 2021 04:54
Πρώτα εκρηκτικά gameplay πλάνα από το Suicide Squad: Kill the Justice League! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Rocksteady δανείστηκε λίγο χρόνο από τα The Game Awards 2021, για να παρουσιάσει τα πρώτα gameplay πλάνα του άκρως αναμενόμενου Suicide Squad: Kill the Justice League.

Ναι, επιτέλους βλέπουμε εν δράσει το επόμενο project της ομάδας, η οποία κυκλοφόρησε το τελευταίο της παιχνίδι το 2015. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί!

Για την ιστορία, το Suicide Squad: Kill the Justice League θα έχει open world δομή, με δυνατότητα για co-op, και θα λαμβάνει χώρα στο σύμπαν των Batman: Arkham τίτλων.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Task Force X, με μια αποστολή: Να σκοτώσει την Justice League. Φυσικά πρόκειται για τα λατρεμένα μέλη της Suicide Squad, δηλαδή τη θεότρελη Harley Quinn, τον Captain Boomerang, τον Deadshot και τον King Shark (στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο γνωστός superstar του WWE, Samoa Joe). Η ομάδα, λοιπόν, αναλαμβάνει να ταξιδέψει στην πόλη του Superman για τη εν λόγω αποστολή και να τα βάλει μαζί του!

Το Suicide Squad: Kill the Justice League αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς PS5 και Xbox Series X|S.