Το τελευταίο update του Battlefield 2042 για φέτος υπόσχεται μια απαραίτητη βελτίωση

Η συνέχεια του χρόνου
09 Δεκεμβρίου 2021 12:55
Το τελευταίο update του Battlefield 2042 για φέτος υπόσχεται μια απαραίτητη βελτίωση

Παρά τις αποχωρήσεις και τον γενικό ανασχηματισμό που έχουν ταράξει την DICE μετά το προβληματικό ντεμπούτο του Battlefield 2042, η ομάδα συνεχίζει τις προσπάθειες να βελτιώσει τον τίτλο. Συγκεκριμένα, το στούντιο ανακοίνωσε πως σήμερα, Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, θα κυκλοφορήσει το τελευταίο update για φέτος, φέρνοντας μερικές πολύ σημαντικές βελτιώσεις και αλλαγές στο παιχνίδι.

Αναλυτικότερα, το Update #3.1 του Battlefield 2042 επικεντρώνεται στον πυρήνα του gameplay και φέρνει μια απαραίτητη βελτίωση στο hit registration, το οποίο δεν ήταν καθόλου αξιόπιστο μέχρι τώρα. Παράλληλα, οι παράμετροι πολλών όπλων έχουν αλλάξει, με τη διασπορά των σφαιρών και το recoil να μειώνεται. Το balance είναι πλέον καλύτερο, αφού η μέχρι τώρα κατάσταση είχε στρέψει τους πάντες στο PP-29.

Επιπροσθέτως, η DICE προσπαθεί να διορθώσει και το προβληματικό sound design, αφού μέχρι τώρα ήταν πολύ δύσκολο να αντιληφθείς μέσω του ήχου από που σε πυροβολούν ή που βρίσκονται στον τρισδιάστατο χώρο οι εχθροί. Τέλος, έχει βελτιωθεί και το Aim Assist στις κονσόλες, κάνοντας κάπως ομαλότερη την όλη εμπειρία.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για την ενημέρωση και τα μελλοντικά σχέδια της DICE πατώντας εδώ.

Το Battlefield 2042 είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC.