Αυτό το δαχτυλίδι γάμου Pikachu κοστίζει «μισή περιουσία» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Και μάλλον δεν είναι καλή ιδέα...
06 Δεκεμβρίου 2021 13:04
Αυτό το δαχτυλίδι γάμου Pikachu κοστίζει «μισή περιουσία» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όλοι έχουμε ακούσει τη χαρακτηριστική φράση “Διαλέγω Εσένα Pikachu!” από το απίστευτα δημοφιλές anime των Pokémon. Αν περιμένατε, λοιπόν, να τη χρησιμοποιήσετε για να κάνετε την πρόταση γάμου σας, η ιαπωνική εταιρία U-Treasure σας έχει τη λύση!

Συγκεκριμένα, η εταιρία που κατασκευάζει εντυπωσιακά και άκρως πολυτελή κοσμήματα αποκάλυψε τώρα το νέο της σχέδιο, το οποίο βασίζεται στο πασίγνωστο gaming franchise της Nintendo και ειδικότερα στον Pikachu.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Pikachu Solitaire Ring βασίζεται σε ένα προϋπάρχον σχέδιο της εταιρίας, μόνο που αυτή τη φορά αναβαθμίστηκε για να φιλοξενεί διαμάντι μεγαλύτερης διαμέτρου, έως 2 εκατοστά. Δεξιά και αριστερά από τον πολύτιμο λίθο υπάρχουν δύο χρυσοί Pikachu, αρσενικού και θηλυκού φύλου. Ο αρσενικός Pikachu είναι αυτός με την φλατ ουρά, ενώ η θηλυκή Pikachu έχει ουρά σε σχήμα καρδιάς.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι το κόστος, το οποίο ανάλογα τα υλικά μπορεί να φτάσει μέχρι και τις €9,000. Συγκεκριμένα, τόσο θα χρειαστείτε για την έκδοση με χρυσό 18 καρατιών και πλατινένια βάση, το οποίο φιλοξενεί στο κέντρο του διαμάντι διαμέτρου 1.032 εκατοστών. Φυσικά, το κόστος μπορεί μέχρι και να διπλασιαστεί, αν κάποιος θέλει διαμάντι των 2 εκατοστών.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω εταιρία εξυπηρετεί παραγγελίες παγκοσμίως και μπορεί να χαράξει τα αρχικά του ζευγαριού στο κόσμημα, αν το επιθυμεί ο πελάτης. Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως το δαχτυλίδι έρχεται και στη δικιά του Master Ball.

Βέβαια, το αν θα πάρετε θετική απάντηση λέγοντας “Διαλέγω Εσένα!” και παρουσιάζοντας ένα Pokémon δαχτυλίδι, μάλλον εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το άτομο στο οποίο απευθύνεστε. Επομένως, χρησιμοποιήστε την ιδέα με την απαραίτητη προσοχή…