Άντρας στη Γερμανία πήγε να βάλει φωτιά στο σπίτι του γιατί ξεχάστηκε στο PlayStation!

Και δεν σηκώθηκε ούτε όταν έφτασε η πυροσβεστική!
06 Δεκεμβρίου 2021 12:14
Άντρας στη Γερμανία πήγε να βάλει φωτιά στο σπίτι του γιατί ξεχάστηκε στο PlayStation!

Όπως μεταφέρει το γερμανικό μέσο Spiegel, το οποίο είναι εξαιρετικά δημοφιλές στην χώρα, στο «τσάκ» σώθηκε ένα εν δυνάμει τραγικό συμβάν στην πόλη Ζοστ, στη βόρεια Γερμανία.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη, η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε δεκάδες κλείσεις από περαστικούς, καθώς πυκνά σύννεφα καπνού έβγαιναν από ένα διαμέρισμα, στο οποίο είχε ξεκινήσει να χτυπά και ο συναγερμός πυρκαγιάς που ακουγόταν μέχρι το δρόμο. Οι πυροσβέστες έφτασαν στο σπίτι με αναπνευστήρες και όπως σημειώνει ο αντιπρόσωπος της υπηρεσίας αντίκρυσαν «πολύ πυκνά σύννεφα καπνού» και έναν...gamer.

Αναλυτικότερα, σημειώνεται πως στο διαμέρισμα σχεδόν δεν υπήρχε ορατότητα από τον καπνό, με τα έπιπλα να διακρίνονται μετά βίας. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης; Ο κάτοικος του διαμερίσματος καθόταν ατάραχος στην τηλεόρασή του και έπαιζε κάποιο παιχνίδι στο PlayStation του, αγνοώντας πλήρως τον πυκνό καπνό που είχε μειώσει την ορατότητα στο χώρο, καθώς και το συναγερμό που έκανε έντονο θόρυβο, αλλά και τους πυροσβέστες που μπήκαν στο σπίτι του!

Το παιχνίδι που τον έκανε να παραμείνει τόσο παθιασμένος και κολλημένος στην οθόνη δεν έγινε γνωστό, αλλά η πυροσβεστική αποκάλυψε τι πήγε στραβά στην κουζίνα του... Συγκεκριμένα, ο gamer είχε βάλει στα μάτια μια Bolognese σάλτσα για μακαρόνια, την οποία προφανώς ξέχασε, καθώς απορροφήθηκε από το παιχνίδι. Ο αντιπρόσωπος της πυροσβεστικής τόνισε πως αν είχαν περάσει λίγα λεπτά ακόμη θα είχε ξεσπάσει κανονική πυρκαγιά!

Τελικά οι πυροσβέστες σήκωσαν τον άντρα από το παιχνίδι του και τον οδήγησαν έξω στον καθαρό αέρα, επισημαίνοντας πως ευτυχώς είναι σώος και αβλαβής.

Tags: