Το Hype trailer των The Game Awards 2021 κάνει ακριβώς αυτό  που υπόσχεται!

Σε απόσταση αναπνοής το μεγάλο event
06 Δεκεμβρίου 2021 10:43
Το Hype trailer των The Game Awards 2021 κάνει ακριβώς αυτό  που υπόσχεται!

Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για τα The Game Awards 2021 και έτσι ο παραγωγός και παρουσιαστής τους, Geoff Keighley, αποφάσισε να δώσει μια τονωτική ένεση στο hype.

Συγκεκριμένα, ο Keighley ετοίμασε ο ίδιος του ένα «Hype Trailer» για τη μεγαλύτερη gaming εκδήλωση της χρονιάς, όπως την αποκαλεί. Το trailer απαρτίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από πλάνα παιχνιδιών που είναι υποψήφια για κάποιο βραβείο και μας καλεί να συντονιστούμε.

Να σας υπενθυμίσουμε, λοιπόν, πως η τελετή απονομής των βραβείων θα μεταδοθεί ζωντανά από το Microsoft Theater στο Λος Άντζελες τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου στις 2:30 π.μ. (ώρα Ελλάδος)

Δείτε το hype trailer των The Game Awards 2021 μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για την ιστορία, η τελετή απονομής των βραβείων θα περιλαμβάνει ζωντανές εκτελέσεις τραγουδιών από τους Imagine Dragons και τον Sting. Παράλληλα, θα γίνει μια μικρή επέλαση και από αστέρες του Holywood, αφού οι Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss των Matrix θα βρεθούν στη σκηνή, όπως και ο πρωταγωνιστής του Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings της Marvel, Simu Liu. Συγχρόνως, θα δούμε και αστέρες τηλεοπτικών σειρών, όπως ο Giancarlo Esposito του Breaking Bad, καθώς και διάφορες gaming προσωπικότητες.

Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις διασημότητες που θα συμμετέχουν μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.