Το The Ascent ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στα PS4 και PS5

Και η αποκάλυψη έγινε πριν την ώρα της
03 Δεκεμβρίου 2021 19:23
Το The Ascent ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στα PS4 και PS5

Οι πλέον γνωστοί κατεργάρηδες της υπηρεσίας ηλικιακής ταξινόμησης παιχνιδιών για το Ταιβάν  αποκάλυψαν πρόωρα έναν ακόμα project. Συγκεκριμένα, το The Ascent φαίνεται πως ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στα PS4 και PS5, αφού δύο καταχωρήσεις (μια για την κάθε PlayStation κονσόλα) βρέθηκαν στη βάση δεδομένων της υπηρεσίας.

Συνήθως, τα παιχνίδια που διαρρέουν από τα rating boards κυκλοφορούν ή έστω αποκαλύπτονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ακόμη και σε λιγότερο από μήνα. Επομένως, οι κάτοχοι PlayStation θα μπορούν να απολαύσουν πολύ σύντομα τον τίτλο όπως όλα δείχνουν.

Για την ιστορία, το The Ascent είναι ένα action-RPG με cyberpunk θεματολογία και top-down προοπτική από το σουηδικό indie στούντιο Neon Giant. Αρχικά είχε κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο ως Day One κυκλοφορία του Xbox Game Pass και χρονική αποκλειστικότητα των Xbox, όσον αφορά τις κονσόλες. Το παιχνίδι έλαβε αξιόλογες κριτικές και υποδοχή από τους παίκτες, με την ομάδα να αναγνωρίζει από την πρώτη στιγμή τα αιτήματα της κοινότητας για μια PlayStation έκδοση.