Το νέο χριστουγεννιάτικο βίντεο του Arnold Schwarzenegger δεν είναι αυτό που νομίζετε

Δείτε το νέο εορταστικό βίντεο...του World of Tanks
02 Δεκεμβρίου 2021 12:08
Το νέο χριστουγεννιάτικο βίντεο του Arnold Schwarzenegger δεν είναι αυτό που νομίζετε

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και το World of Tanks μπήκε για τα καλά στο εορταστικό κλίμα. Συγκεκριμένα, η Wargaming φαίνεται πως έχει πλέον μια ετήσια παράδοση και για το φετινό της Χριστουγεννιάτικο in-game event επιστράτευσε τον Arnold Schwarzenegger, γνωστό για τους εμβληματικούς του ρόλους σε ταινίες όπως τα Terminator και Predator.

Συγκεκριμένα, το στούντιο ανάρτησε ένα βίντεο που έχει ως στόχο να προωθήσει τα Holiday Ops 2022, αλλά παραδόξως δε δείχνει απολύτως τίποτα από το παιχνίδι! Αντιθέτως, βλέπουμε τον Arnold να γυμνάζεται, όταν ξαφνικά λαμβάνει το γράμμα ενός μικρού παιδιού ως άλλος Άι Βασίλης. Αποφασισμένος να κάνει την ευχή του πραγματικότητα, παίρνει το ελικόπτερό του και πηγαίνει στο χιονισμένο χωριό, το οποίο φαίνεται πως φωτίζεται από την παρουσία του.

Ναι, δεν υπάρχει και πολύ λογική, οπότε σας αφήνουμε να παρακολουθήσετε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Για την ιστορία, πέρυσι η εταιρία είχε κάνει κάτι αντίστοιχο με τον Chuck Norris, επομένως οι παίκτες του free-to-play τίτλου μπορούν να περιμένουν και αυτή τη φορά ημερήσια rewards στο πλαίσιο των Holiday Ops 2022. Η Wargaming αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σύντομα.