Δύο νέα δωρεάν θέματα μόλις κυκλοφόρησαν για τα Xbox Series X|S

Προετοιμάζοντας το έδαφος για το Halo Infinite
02 Δεκεμβρίου 2021 11:27
Δύο νέα δωρεάν θέματα μόλις κυκλοφόρησαν για τα Xbox Series X|S

Μια από τις καινούργιες λειτουργείς που έφεραν τα Xbox Series X και Xbox Series S και την οποία λάτρεψε η κοινότητα είναι τα Dynamic Backgrounds, τα οποία εμπλουτίζονται τακτικά με νέες επιλογές. Έτσι, λοιπόν, η Microsoft κυκλοφόρησε τώρα δύο νέα θέματα για τους κατόχους των next-gen κονσολών της.

Το ένα απ’ αυτά αφορά το Halo Infinte, μιας και η εταιρία ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του, ενώ το δεύτερο θέμα είναι αφιερωμένο στο Cult of the Holy Detonation πακέτο επέκτασης του Wasteland 3, το νεότερο παιχνίδι της inXile Entertainment των Xbox Game Studios. Και τα δύο είναι ήδη διαθέσιμα, οπότε αν είστε κάτοχοι κάποιας Series κονσόλας μπορείτε να τα βρείτε ως επιλογές στη σχετική ενότητα των ρυθμίσεων.

Μπορείτε να δείτε εν δράσει τα δύο νέα θέματα των Xbox Series X|S μέσα από το βίντεο που ανάρτησε ο δημοσιογράφος Tom Warren του Verge:

Για την ιστορία, η multiplayer beta του Halo Infinite είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν για Xbox One, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam ή Microsoft Store. Από την άλλη, το campaign του παιχνιδιού αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass.

Από την άλλη, το Cult of the Holy Detonation πακέτο επέκτασης του Wasteland 3 κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο για τα PS4, Xbox One και PC.