Έρευνα: Γιατί οι παίκτες δεν αγόρασαν το Call of Duty: Vanguard φέτος

Τα αποτελέσματα ίσως σας εκπλήξουν
01 Δεκεμβρίου 2021 15:49
Έρευνα: Γιατί οι παίκτες δεν αγόρασαν το Call of Duty: Vanguard φέτος

Όπως σας ενημερώσαμε, το Call of Duty: Vanguard έκανε το χειρότερο λανσάρισμα του franchise εδώ και 14 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο, με αντίστοιχη εικόνα και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Φυσικά, το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και το GamesIndustry.biz, το οποίο αποφάσισε να διοργανώσει μια δημοσκόπηση, σε συνεργασία με άλλα μέσα του εξωτερικού, για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει.

Έτσι, κατέληξε σε διάφορα ενδιαφέροντα συμπεράσματα, για τους λόγους που οι παίκτες δεν προτίμησαν τον τίτλο φέτος. Συγκεκριμένα, στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 671 gamers, εκ των οποίων οι 284 είχαν αγοράσει κάποιο Call of Duty παιχνίδι τα τελευταία πέντε χρόνια. Απ’ αυτούς, μόνο 59 άτομα αγόρασαν το Call of Duty: Vanguard.

Ποιοι είναι, λοιπόν, οι λόγοι που οι υπόλοιποι 612 παίκτες αποφάσισαν να παραλείψουν το παιχνίδι. Ας δούμε τα αποτελέσματα αναλυτικά:

Το 55% δήλωσε πως είναι απασχολημένο με άλλα παιχνίδια.

Το 34% δήλωσε πως έχει παίξει υπερβολικά πολύ Call of Duty.

To 24% δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται για παιχνίδια που λαμβάνουν χώρα στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το 20% δήλωσε πως αποθαρρύνθηκε από τα reviews.

Το 14% δήλωσε πως καλύπτεται από το Call of Duty: Warzone.

Το 11% δήλωσε πως περιμένει κάποιο άλλο παιχνίδι. Ειδικότερα, απ’ αυτούς που έκαναν αυτή την επιλογή, το 38% δήλωσε πως περιμένει το Halo: Infinite και το 25% δήλωσε πως προτίμησε το Battlefield 2042 για φέτος.

Το 6% δήλωσε πως δεν επιθυμεί να στηρίξει την Activision-Blizzard.

Τέλος, το 11% επικαλέστηκε άλλους παράγοντες, όπως η τιμή και η τοξική κοινότητα.

Το Call of Duty: Vanguard είναι διαθέσιμο για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Σύντομα αναμένεται να καταφθάσει η πρώτη σεζόν multiplayer περιεχομένου του καθώς και μια μεγάλη αλλαγή για το Warzone, κάτι που σίγουρα θα δώσει νέα πνοή στο παιχνίδι. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Tags: