Τα δωρεάν PS4 και PS5 παιχνίδια του Δεκεμβρίου στο PlayStation Plus!

Αποκαλύφθηκαν οι προτάσεις του μήνα
01 Δεκεμβρίου 2021 18:40
Τα δωρεάν PS4 και PS5 παιχνίδια του Δεκεμβρίου στο PlayStation Plus!

Ο Δεκέμβριος μόλις έφτασε και έτσι η Sony αποκάλυψε τώρα τα τελευταία παιχνίδια που θα λάβουν οι συνδρομητές του PlayStation Plus για το 2021. Συγκεκριμένα, και τον Δεκέμβριο θα έχουμε τρία συνολικά παιχνίδια, όπως συνηθίζεται τελευταία, τα οποία αφορούν και το PlayStation 4, αλλά και το PlayStation 5.

Αναλυτικότερα, οι κάτοχοι PS4 θα μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο αρκετά απαιτητικό souls-like παιχνίδι Mortal Shell, ενώ αν ψάχνουν κάτι πιο ανάλαφρο μπορούν να περάσουν το χρόνο τους με το LEGO DC Super-Villains που υποστηρίζει μάλιστα και διάφορες co-op επιλογές.

Από την άλλη, οι συνδρομητές του PlayStation Plus στο PS5 θα λάβουν το ιδιαίτερο Godfall, το οποίο θα είναι διαθέσιμο και για τους κατόχους της κονσόλας προηγούμενης γενιάς. Πρόκειται για ένα loot based παιχνίδι, το οποίο είχε κάνει το ντεμπούτο του μαζί με το σύστημα της Sony πέρυσι. Μάλιστα, η έκδοση που προσφέρει δωρεάν η συνδρομητική υπηρεσία είναι η Challenger Edition.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4 είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας.

Τέλος, οι κάτοχοι PS VR έχουν έναν παραπάνω λόγο να χαρούν, αφού με αφορμή τα 5α γενέθλια του περιφερειακού, η Sony χαρίζει τρεις επιπλέον VR τίτλους στους συνδρομητές του Plus.

Αυτοί είναι οι εξής:

  • Until You Fall
  • The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition
  • The Persistence