Ο Dr. Disrespect τα χώνει στο Halo για τους cheaters

Καλεί την Microsoft να λάβει μέτρα
29 Νοεμβρίου 2021 16:28
Ο Dr. Disrespect τα χώνει στο Halo για τους cheaters

Το multiplayer του Halo Infinite κυκλοφορεί εδώ και μέρες στις Xbox κονσόλες, αλλά και στους υπολογιστές και όπως όλα δείχνουν, το cheating έχει ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με τελευταίες αναφορές από τους παίκτες, τα “aim bots” έχουν πάρει “φωτιά”, κατακλύζοντας έτσι τα forums του παιχνιδιού, αλλά και του reddit, με εκατοντάδες παράπονα.

Το Halo Infinite βρίσκεται στις πρώτες θέσεις προτιμήσεων των παικτών και οι χρήστες καλούν την 343 Industries να απενεργοποιήσει το crossplay ανάμεσα σε PC και Xbox κονσόλες, ώστε αυτοί που παίζουν από τα Xbox να μην αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα. Όλο αυτό γίνεται, αφού το σύνηθες είναι το cheating να βρίσκεται κυρίως σε αυτούς που παίζουν από το PC.

Μάλιστα, θέση πάνω σε αυτό το θέμα πήρε και ο διάσημος streamer, Dr Disrespect, ο οποίος εξέφρασε τον προβληματισμό του για το Halo δημόσια.

Το cheating στο Halo είναι τρομακτικό αν το σκεφτείς. Αν ξεφύγει από τον έλεγχο όπως έγινε στο Warzone, όλοι θα αρχίσουν να αμφισβητούν τα πάντα και μετά θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο κίνημα με hacks, που κανείς δε θέλει. Microsoft, ανακούφισέ μας. Είναι τόσο καλό παιχνίδι.

Το Halo Infinite δε σας αφήνει να απενεργοποιήσετε το crossplay μεταξύ Xbox και PC, όμως, αν επιλέξετε ranked arena ματς, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να παίξετε με παίκτες που παίζουν με controller ή με πληκτρολόγιο και ποντίκι.