Cyberpunk 2077: Κύμα από «Πολύ Θετικές» κριτικές στο Steam – Συγκινημένος ο σχεδιαστής του

Αναβίωση και για τις πωλήσεις του
29 Νοεμβρίου 2021 16:00
Cyberpunk 2077: Κύμα από «Πολύ Θετικές» κριτικές στο Steam – Συγκινημένος ο σχεδιαστής του

Το Cyberpunk 2077 φαίνεται πως βιώνει μια ξαφνική αναβίωση. Συγκεκριμένα, χάρη στις φθινοπωρινές εκπτώσεις του Steam, το παιχνίδι είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή των πωλήσεων της πλατφόρμας.

Όπως φαίνεται, πολλοί περίμεναν κάποια έκπτωση, μιας και προτίμησαν τον τίτλο τώρα που πωλείται έναντι €29,99. Μάλιστα, το νέο αυτό κύμα παικτών έδωσε και μια τονωτική ένεση στις κριτικές του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, τη στιγμή δημοσίευσης αυτού του άρθρου έχουν καταγραφεί 23,416 πρόσφατες κριτικές που αντιστοιχούν σε «Πολύ Θετική» βαθμολογία. Συνολικά ο τίτλος βρισκόταν μια βαθμίδα πιο κάτω, αφού οι κριτικές της κοινότητας αντιστοιχούσαν (και ακόμη αντιστοιχούν) σε «Κυρίως Θετική» βαθμολογία.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τη CD Projekt, αφού ο Quest Designer του τίτλου, Paweł Sasko, έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Μάλιστα, φάνηκε να είναι και κάπως συγκινημένος, αν λάβουμε υπόψη τα emojis που χρησιμοποίησε.

Ακολουθούν οι δημοσιεύσεις του:

Για την ιστορία, πρόσφατα σας ενημερώσαμε για τις ελπίδες της CD Projekt σχετικά με το μέλλον του παιχνιδιού. Αναλυτικότερα, ο Πρόεδρός της είχε δηλώσει πως «στο τέλος το Cyberpunk 2077 θα θεωρείται πολύ καλό παιχνίδι». Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Συγχρόνως, η ομάδα διευκρίνισε πως δε σκοπεύει να πουληθεί και έτσι θα παραμείνει ανεξάρτητη. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.