Παίξτε Squid Game μέσα από το Counter Strike (ΒΙΝΤΕΟ)

Πράσινο φως, κόκκινο φως και άλλα πέντε παιχνίδια από τη σειρά
29 Νοεμβρίου 2021 15:13
Παίξτε Squid Game μέσα από το Counter Strike (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Squid Game του Netflix γνώρισε τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο και έγινε πραγματικά “φαινόμενο”, αφού είναι πλέον η καλύτερη τηλεοπτική σειρά της υπηρεσίας σε “τηλεθέαση”. Πως θα σας φαινόταν, όμως, αν μπορούσατε να παίξετε μερικά παιχνίδια της, όπως το “Κόκκινο Φως, Πράσινο Φως” μέσα από το Counter Strike;

Ναι, καλά διαβάσατε. Πλέον υπάρχει ένα ειδικό map στο δημοφιλές παιχνίδι της Valve, το οποίο σας επιτρέπει να παίξετε τα εμβληματικά παιχνίδια της σειράς του Squid Game, μέσα από το Counter Strike. Σε αυτόν τον χάρτη θα πρέπει να περάσετε έξι διαφορετικές προκλήσεις, με κάθε μία από αυτές να θέλουν λίγο “skill” και φυσικά τύχη.

Το εν λόγω mode φτιάχτηκε από τον γνωστό modder Ansimist και άλλους developers που λάτρεψαν το Squid Game του Netflix. Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να παίξετε, είναι να κάνετε subscribe στο χάρτη και να τον κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες και να κατεβάσετε το “Squid Game του Counter Strike” πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Squid Game, αλλά και το Counter Strike παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.