Το επικό live-action trailer του Halo Infinite μάς βάζει στο πεδίο της μάχης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουν απομείνει λίγες ημέρες για την κυκλοφορία του
29 Νοεμβρίου 2021 11:45
Το επικό live-action trailer του Halo Infinite μάς βάζει στο πεδίο της μάχης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από κυριολεκτικά χρόνια αναμονής, η κυκλοφορία του Halo Infinite απέχει πλέον περίπου δύο εβδομάδες. Έτσι, οι marketing μηχανές της Microsoft έχουν αρχίσει να παίρνουν για τα καλά μπρος, με την εταιρία να δίνει τώρα στα φώτα της δημοσιότητας δύο νέα trailers για το παιχνίδι.

Αναλυτικότερα, το Xbox αποκάλυψε το live-action προωθητικό βίντεο του Infinite, κάτι που είναι σαν παράδοση για τη σειρά. Στο συγκεκριμένο, βλέπουμε πως η ανθρωπότητα μάχεται πάντα ανά τους αιώνες, με έναν νέο ήρωα να αναδεικνύεται σε κάθε εποχή. Φυσικά, ο Master Chief είναι αυτός που καλείται να πάρει στο τέλος τη σκυτάλη, για να τα βάλει με τον σκληρότερο εχθρό που έχει συναντήσει μέχρι σήμερα.

Το δεύτερο διαφημιστικό είναι μικρότερης διάρκειας και CGI μορφής, παρουσιάζοντας μια μεγάλης κλίμακας μάχη του Master Chief. Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και τα δύο μέσα από τους σχετικούς players που ακολουθούν παρακάτω.

Αξίζει να σημειωθεί πως η multiplayer beta του Halo Infinite είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν για Xbox One, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam ή Microsoft Store. Από την άλλη, το campaign του παιχνιδιού αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass.