Το Battlefield 2042 απέκτησε Battle Royale με 100 παίκτες χάρη στην κοινότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίστε το Warfield 100
27 Νοεμβρίου 2021 09:32
Το Battlefield 2042 απέκτησε Battle Royale με 100 παίκτες χάρη στην κοινότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την τεράστια επιτυχία που σημειώνουν τα τελευταία χρόνια τα Battle Royale και ειδικότερα το αντίπαλο δέος του Battlefield με το Warzone, πολλοί περίμεναν πως το νέο κεφάλαιο της σειράς θα έφερνε και αυτό τη δικιά του παραλλαγή για το mode.

Τελικά, παρόλο που η EA και η DICE αποφάσισαν να εστιάσουν αλλού, χρειάστηκε να περάσουν μόλις λίγες ημέρες για να αποκτήσει το Battlefield 2042 το δικό του Battle Royale mode, χάρη στη δραστήρια κοινότητά του. Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Reddit, chbmg, δημιούργησε το Warfield 100 μέσα από το ειδικό Portal mode του τίτλου.

Τι είναι το Warfield 100;

Το Warfield 100 είναι ένα battle royale για 100 παίκτες, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουμε συνηθίσει από τα παιχνίδια της κατηγορίας. Μεταξύ άλλων οι παίκτες συναντιούνται σε ένα pre-game lobby πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση, πέφτουν με αλεξίπτωτο στο χάρτη, ενώ υπάρχει φυσικά κύκλος που κλείνει, καθώς και τυχαίο loot διασκορπισμένο στο χάρτη. Μάλιστα, υπάρχει μέχρι και φυλακή που δίνει δεύτερη ευκαιρία στους παίκτες που έχουν χάσει, όπως το Gulag του Warzone, καθώς και λειτουργία spectate.

Πως θα παίξετε το Warfield 100;

Μιας και πρόκειται για δημιούργημα της κοινότητας, θα πρέπει να βρείτε κάποιο διαθέσιμο match ψάχνοντας στον server browser του Portal mode. Από την άλλη, αν θέλετε να κάνετε εσείς το host, αρκεί να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό AAGDWA.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα σχετικό gameplay βίντεο, για να πάρετε μια γεύση από τη δράση που προσφέρει το mode.