Και στο Xbox One το Shenmue 3;

Εφικτή η κυκλοφορία του τίτλου μέχρι το 2017
22 Ιουνίου 2015 13:17
Και στο Xbox One το Shenmue 3;

Μια από τις εκπλήξεις της συνέντευξης Τύπου της Sony ήταν η ανακοίνωση του Kickstarter campaign του Shenmue 3. Ο τίτλος του Yu Suzuki ξεπέρασε μέσα σε μόλις μερικές ώρες τον αρχικό στόχο των δύο εκατομμυρίων και έτσι βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4 και PC. Πρόσφατα, η σελίδα του τίτλου στο Kickstarter ενημερώθηκε, προσθέτοντας αρκετές νέες πληροφορίες για την κυκλοφορία του τίτλου σε επιπλέον πλατφόρμες, καθώς και για την εκτιμώμενη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Για την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου αναφέρονται τα εξής:

«Ένας αυστηρός προϋπολογισμός και ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα έχουν δημιουργηθεί από την ομάδα παραγωγής μας και πιστεύουμε ότι ο στόχος του χειμώνα του 2017 είναι εφικτός. Ωστόσο, επιθυμούμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο παιχνίδι που μπορούμε (και ένα παιχνίδι που θα θέλουν οι οπαδοί). Έτσι, το πρόγραμμα ενδέχεται να αλλάξει, καθώς το project εξελίσσεται.»

Για την κυκλοφορία του τίτλου σε άλλες πλατφόρμες αναφέρονται τα εξής:

«Αυτή τη στιγμή σχεδιάζουμε την ανάπτυξη του τίτλου μόνο για τα PC και PS4. Η κυκλοφορία σε άλλες πλατφόρμες δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Αν άλλες πλατφόρμες προστεθούν ως ανταμοιβές, θα ακολουθήσει και η αντίστοιχη ανακοίνωση στη σελίδα των ενημερώσεων.»

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της κυκλοφορίας του τίτλου και σε άλλες πλατφόρμες, όπως το Xbox One και το Wii U, αν η καμπάνια του τίτλου στο Kickstarter ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο πόσο. Προς το παρόν, ο τίτλος έχει συγκεντρώσει περίπου 3.5 εκατομμύρια δολάρια.

Tags: