Ο Keanu Reeves δε θέλει τον Neo του Matrix να εξαπολύει fatalities στο Mortal Kombat

Έτσι απλά, λέει όχι
23 Νοεμβρίου 2021 15:03
Ο Keanu Reeves δε θέλει τον Neo του Matrix να εξαπολύει fatalities στο Mortal Kombat

Οι fans του Mortal Kombat έχουν μια επιθυμία εδώ και καιρό να μπει ως playable χαρακτήρας στο παιχνίδι ο Neo από το The Matrix ή ακόμα και ο John Wick από την ομώνυμη ταινία. Άλλωστε και ο ίδιος ο δημιουργός του franchise, ο Ed Boom, είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του πριν μερικές χρόνια, λέγοντας πως θα ήθελε αυτούς τους χαρακτήρες στο παιχνίδι.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, ούτε ο Keanu Reeves που ενσαρκώνει αυτούς τους δύο χαρακτήρες βρίσκει καλή την ιδέα αυτή. Συγκεκριμένα, μέσα από ένα Q&A στο Esquire για να προμοτάρει την κυκλοφορία του The Matrix 4, ο Reeves απάντησε στην ερώτηση για το αν θα ήθελε τον Neo ή τον John Wick στο Mortal Kombat ως playable χαρακτήρα.

Αν ήταν στο χέρι σου, θα έβαζες αυτούς τους χαρακτήρες στο Mortal Kombat;

Αν ήταν στο χέρι μου; Όχι. Το Mortal Kombat είναι εκπληκτικό από πολλές απόψεις. Αλλά νομίζω, πως ο Neo και ο John Wick κάνουν κάτι δικό τους. Όπως φυσικά και το Mortal Kombat κάνει κάτι δικό του.

Παρόλο που και το Mortal Kombat, αλλά και το The Matrix ανήκουν στην Warner Bros. ένα crossover αυτών των δύο θα ήταν κάπως δύσκολο να γίνει αν και ο ίδιος ο Reeves δεν ήθελε να βρίσκεται σε ένα τέτοιο project. Μάλιστα, ακόμη πιο δύσκολο είναι να δούμε τον John Wick, αφού τα δικαιώματα των ταινιών ανήκουν στην Lionsgate.