Μάλλον έρχονται επίσημα "φτερά" για το PS5 από την Sony 

Μια πατέντα αποκαλύπτει πρόωρα τα σχέδια της Sony

Μάλλον έρχονται επίσημα "φτερά" για το PS5 από την Sony

'Ενα από τα "παράπονα" τρόπον τινά που έχουν οι κάτοχοι του PS5 μέχρι τώρα είναι το γεγονός πως η κονσόλα δεν κυκλοφορεί σε άλλους χρωματισμούς. Αυτοί θα μπορούσαν να αλλάζουν από τα "φτερά", τον "γιακά" (αν η κονσόλα τοποθετείται κάθετα) ή αλλιώς τα faceplates που ντύνουν τη κονσόλα της Sony. 

Ήδη οι third party εταιρίες έχουν μπει στο χωρό να παράγουν αυτοκόλλητα που ντύνουν τη κονσόλα σε μαύρο χρώμα π.χ., ενώ υπάρχουν και πιο DIY λύσεις, όπως κάναμε σε ένα vlog του καναλιού. Προς το παρόν επίσημα το PS5 κυκλοφορεί μόνο στο λευκό χρώμα. 

Πατέντα αποκαλύπτει τα σχέδια της Sony για επίσημα faceplates

Μπορεί λοιπόν το customization της κονσόλας να μη γίνεται με επίσημους τρόπους, ωστόσο αυτό μάλλον θα αλλάξει. Σύμφωνα με πατέντες που αποκάλυψε το OPAttack, η Sony κατοχύρωσε μια με τίτλο "Cover for Electronic Device" στην οποία τα διαγράμματα ουσιαστικά απεικονίζουν τα faceplates του PlayStation 5

Η πατέντα δεν αναφέρει επί λέξη πως πρόκειται για εναλασσόμενα faceplates ή ακόμα και αυτοκόλλητα (skins) όπως αυτά που υπάρχουν ήδη στο εμπόρια από τρίτες εταιρίες, αλλά κλείνει το μάτι στο γεγονός πως κάτι ψήνεται στον τομέα του customization και επίσημα από την Sony. 

Τα καλύμματα του PS5, επίσης, μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα από τον οποιονδήποτε επομένως εάν η Sony κυκλοφορήσει επίσημα δικά της καλύμματα, θα δώσει στους χρήστες την δυνατότητα να αλλάξουν όπως αυτοί επιθυμούν την εμφάνιση της κονσόλας. 

4 σχολιο(α)