“Το πρόσωπο” του TikTok στο νέο διαφημιστικό του Xbox Series S

Κυκλοφόρησε και το νέο προωθητικό βίντεο του Xbox Series X
19 Νοεμβρίου 2021 09:29
“Το πρόσωπο” του TikTok στο νέο διαφημιστικό του Xbox Series S

Καθώς πλησιάζουμε την εβδομάδα του Black Friday και την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα marketing καμπάνια για τις κονσόλες νέας γενιάς της, Xbox Series X και Xbox Series S.

Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδαν δύο διαφημιστικά, ένα για την κάθε κονσόλα. Ξεκινώντας με το Xbox Series S, η εταιρία διαφημίζει το νέο bundle που έρχεται με αντικείμενα για τα Fortnite και Rocket League. Για το λόγο αυτό επιστράτευσε «το πρόσωπο» του TikTok, τον Khabane Lame, ο οποίος έχει συγκεντρώσει 120 εκατομμύρια followers κοροϊδεύοντας life hacks που δε βγάζουν νόημα, με μια χαρακτηριστική γκριμάτσα. Ακριβώς αυτή την γκριμάτσα χρησιμοποιεί, λοιπόν, και για να προτείνει το Xbox Series S στο νέο διαφημιστικό της κονσόλα.

Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Περνώντας τώρα στο προωθητικό βίντεο του Xbox Series X, η εταιρία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη γνωστή της ατάκα ‘Power your Dreams’, δείχνοντας διάφορα αποκλειστικά παιχνίδια της κονσόλας, όπως τα Halo Infinite, Forza Horizon 5 και Microsoft Flight Simulator.