Το πολυαναμενόμενο Caves & Cliffs: Part 2 έρχεται σύντομα στο Minecraft

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας
18 Νοεμβρίου 2021 11:57
Το πολυαναμενόμενο Caves & Cliffs: Part 2 έρχεται σύντομα στο Minecraft

Η Mojang ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου δεύτερου μέρους του Caves & Cliffs update του Minecraft. Έτσι, ο τετραγωνισμένος κόσμος θα αλλάξει σημαντικά στις 30 Νοεμβρίου, όταν η ενημέρωση θα καταφθάσει στις  Java και Bedrock εκδόσεις του τίτλου για τα Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4,  Switch, iOS, Android, Windows 10, Windows 11, MacOS και Linux.

Για την ιστορία, το  Caves & Cliffs update του Minecraft ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, φέρνοντας στον πασίγνωστο τίτλο νέα blocks, mobs και αντικείμενα, σημαντικές αλλαγές στις σπηλιές και στα βουνά και διάφορα άλλα νέα συστήματα και χαρακτηριστικά. Τελικά η ομάδα αποφάσισε να σπάσει στα δύο τη φιλόδοξη ενημέρωση, εξαιτίας τεχνικών δυσκολιών.

Το δεύτερο μέρος, λοιπόν, το οποίο καταφθάνει στο τέλος του μήνα, είναι αυτό που θα αλλάξει επιτέλους τα βουνά και τις σπηλιές. Η ομάδα  μεταξύ άλλων έχει ετοιμάσει ένα βελτιωμένο μηχανισμό για τη δημιουργία του terrain, έχει αυξήσει το μέγιστο ύψος των κορυφών και έχει φροντίσει έτσι ώστε οι παίκτες να συναντούν πλέον πιο σύνθετες σπηλιές.

Δυστυχώς μερικά χαρακτηριστικά που είχαν ανακοινωθεί αρχικά δε θα καταφθάσουν ούτε με το δεύτερο μέρος της ενημέρωσης, όπως το σύστημα της αρχαιολογίας, με την Mojang να τονίζει πως θα εξετάσει εκ νέου την ένταξή τους στο μέλλον.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου πατώντας εδώ.