Το Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

Θα είναι δωρεάν για όσους έχουν ήδη το παιχνίδι
16 Νοεμβρίου 2021 09:04
Το Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Oddworld Inhabitants ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition, της αναβαθμισμένης έκδοσης του Oddworld: Soulstorm, που αναμένεται να καταφθάσει για όλες τις κονσόλες και φυσικά το PC.

Η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου και θα κοστίζει $39.99, ενώ όσοι έχουν ήδη τον τίτλο θα αποκτήσουν το “Enhanced Edition update”, χωρίς κανένα κόστος. Η αναβαθμισμένη έκδοση θα προσφέρει καλύτερους gameplay μηχανισμούς, καλύτερο ήχο, βελτιωμένο slig, πιο έξυπνη ΑΙ και άλλα χαρακτηριστικά. Επίσης, θα έχει και κάποια challenge modes που θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση από το κεντρικό μενού, όταν ολοκληρώσετε το παιχνίδι.

Επιπροσθέτως, αν αγοράσετε την έκδοση του Xbox, θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε στο Vykkers Labs, το οποίο σας μεταφέρει στο κλασσικό 2.5D Oddworld με πολλούς γρίφους και άλλες εκπλήξεις. Ωστόσο, αν προμηθευτείτε τον τίτλο στις PlayStation κονσόλες ή στο PC, θα παίξετε στο Toby’s Escape που είναι κάτι σαν το Like Vykkers, αλλά λίγο διαφορετικό.

Μπορείτε να διαβάσετε το review των Unboxholics για το Oddworld: Soulstorm πατώντας εδώ.

Το Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Epic Games Store.