Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα Pokémon Brilliant Diamond και Shining Pearl (ΒΙΝΤΕΟ)

Προ των πυλών η κυκλοφορία των remake τίτλων
16 Νοεμβρίου 2021 08:32
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα Pokémon Brilliant Diamond και Shining Pearl (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Nintendo ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη κυκλοφορία των Pokémon Brilliant Diamond και Pokémon Shining Pearl και όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα διέθεσε ένα overview trailer. Αυτό το βίντεο έχει διάρκεια τα 5:22 λεπτά και σας εξηγεί πολύ βασικά πράγματα προτού ξεκινήσετε την περιπέτειά σας στο Sinnoh Region.

Αυτό σημαίνει ότι μας δίνει μια κλεφτή ματιά από τους χαρακτήρες, τα starters των Turtwig, Chimchar και Piplup, τις περιοχές και άλλα χαρακτηριστικά. Φυσικά, η πραγματική περιπέτεια των Diamond και Pearl ξεκινάει όταν ο professor Rowan σάς δίνει το Pokédex και ξεκινάτε για το πρώτο γυμναστήριο.

Τα remake των παιχνιδιών αναμένεται να φέρουν στο προσκήνιο και νέα χαρακτηριστικά, όπως είναι το Grand Underground, μία ανανεωμένη εκδοχή της Underground περιοχής του Nintendo DS. Σε αυτή θα μπορείτε να βρείτε τα νέα Pokémon Hideaways, όπου ζουν άγρια Pokémon. Τα Pokémon που εμφανίζονται στα Hideaways αλλάζουν ανάλογα με την κατάσταση της κρυφής βάσης σας και μάλιστα υπάρχουν αποκλειστικά Pokémon που μπορούν να βρεθούν μόνο στα Hideaways.

Παράλληλα, μια ακόμη νέα προσθήκη είναι η δυνατότητα συλλογής αυτοκολλήτων για να διακοσμείτε τις Pokéballs σας και η δυνατότητα να αλλάξετε τα outfits του trainer σας. Περισσότερα στον player που ακολουθεί.

Τα Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 19 Νοεμβρίου. Δείτε το βίντεο με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε παρακάτω.