Δοκιμάστε τώρα δωρεάν το νέο ελληνικό παιχνίδι τρόμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα ζητά τη στήριξή σας για το Westwood Shadows
11 Νοεμβρίου 2021 18:18
Δοκιμάστε τώρα δωρεάν το νέο ελληνικό παιχνίδι τρόμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλη μια ομάδα ανάπτυξης από την Ελλάδα κάνει τώρα την προσπάθεια της. Γνωρίστε το RedSoup Studio, το οποίο ζητά τη βοήθεια των Ελλήνων gamers στο Kickstarter για το Westwood Shadows.

Πρόκειται για  first-person, survival horror adventure παιχνίδι με γρίφους, το οποίο δηλώνει εμπνευσμένο από θρυλικές σειρές του genre, όπως τα Silent Hill και Resident Evil. Ο τίτλος θα ακολουθεί την ιστορία του Peter Bennet και υπόσχεται μια story-driven εμπειρία με puzzles κλιμακούμενης δυσκολίας, στην οποία θα πρέπει να επιβιώσετε από απόκοσμους εχθρούς, ενώ θα έρθετε αντιμέτωποι με ένα μυστηριώδης παρελθόν.

Η ομάδα θέλει να παραδώσει ένα παιχνίδι γεμάτο τρέλα, συνομωσία και θλίψη, με πρωτότυπη μουσική και ερμηνείες. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

Δοκιμάστε δωρεάν το ελληνικό horror παιχνίδι Westwood Shadows, παίζοντας τον πρόλογό του στο Steam:

Το Westwood Shadows αναμένεται τον Μάιο του 2022 για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σε περίπτωση που θέλετε να στηρίξετε την ομάδα, η οποία έχει θέσει ως στόχο χρηματοδότησης τα €13,500, μπορείτε να βρείτε τη σελίδα του παιχνιδιού στο Kickstarter πατώντας εδώ.