O Vaas φέρνει την τρέλα του στο Far Cry 6 την επόμενη εβδομάδα

Ημερομηνία για το πρώτο επι πληρωμή DLC
11 Νοεμβρίου 2021 10:59
O Vaas φέρνει την τρέλα του στο Far Cry 6 την επόμενη εβδομάδα

Όπως γνωρίζαμε ήδη, το Season Pass του Far Cry 6 κοστίζει €39,99 και περιλαμβάνει τρία πακέτα επέκτασης που εστιάζουν στους βασικούς ανταγωνιστές των τριών προηγούμενων κεφαλαίων της σειράς, δίνοντάς μας την ευκαιρία να παίξουμε από την προοπτική τους.

Τώρα, η ώρα έφτασε για την κυκλοφορία του πρώτου επί πληρωμή DLC του παιχνιδιού, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο θεότρελος Vaas του Far Cry 3. Συγκεκριμένα, αυτό θα καταφθάσει στις 16 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε μόλις η γαλλική εταιρία. Με τίτλο Vaas: Insanity, το εν λόγω πακέτο θα μας βυθίσει στην τρέλα του Vaas Montenegro, στον οποίο χαρίζει ξανά τη φωνή του ο Michael Mando του Better Call Saul.

Η Ubisoft τονίζει πως το DLC θα είναι μια μίξη έντονης δράσης και αφήγησης, δίνοντας στους παίκτες μια μοναδική ευκαιρία να καταλάβουν καλύτερα τον ιδιαίτερο αυτό χαρακτήρα, το παρελθόν του και τους προσωπικούς του δαίμονες.

Για την ιστορία, τον Ιανουάριο του ερχόμενου έτος αναμένεται το Episode 2: Pagan: Control που θα εστιάζει στον βασικό ανταγωνιστή του Far Cry 4 και τον Μάρτιο καταφθάνει το Episode 3: Joseph: Collapse που θα πρωταγωνιστεί αντίστοιχα ο ‘κακός’ του Far Cry 5.