Αυτό είναι το νέο League of Legends παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στο…”Netflix Games”

...αλλά και για Nintendo Switch και PC
10 Νοεμβρίου 2021 18:57
Αυτό είναι το νέο League of Legends παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στο…”Netflix Games”

Πριν λίγες ημέρες το Netflix μπήκε στο χώρο του gaming με το παγκόσμιο λανσάρισμα του “Netflix Games”, που σας επιτρέπει μέσα από την εφαρμογή του κινητού σας, να παίξετε διάφορα παιχνίδια, εντελώς δωρεάν. Μέχρι πρότινος το Netflix Games ήταν διαθέσιμο μόνο για τις Android συσκευές, ενώ από σήμερα, 10 Νοεμβρίου θα διατεθεί και για τους iOS χρήστες.

Τώρα, η Riot Games ανακοίνωσε ένα παιχνίδι που θα έρθει στο Netflix Games και λαμβάνει χώρα στο γιγαντιαίο σύμπαν του League of Legends. Ο λόγος γίνεται για το Hextech Mayhem: A League of Legends Story, ένα ρυθμικό platform παιχνίδι, αφού ο παίκτης θα πάρει το ρόλο των Ziggs και Heimerdinger, οι οποίοι θα περνάνε διάφορες πίστες με συγκεκριμένο ρυθμό, σκοτώνοντας εχθρούς με βόμβες. Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και για τα Nintendo Switch και PC και θα κοστίζει $10.

Τα διαθέσιμα παιχνίδια μέχρι στιγμής για το Netflix Games είναι τα εξής: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3, Shooting Hoops, Card Blast και Teeter Up.

Το Hextech Mayhem: A League of Legends Story θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch και PC στις 16 Νοεμβρίου, ενώ θα καταφθάσει αργότερα και για το “Netflix Games”. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.