Πάνω από 32 εκατομμύρια συνδρομητές για το Nintendo Switch Online

Νέα στατιστικά για την υπηρεσία της Nintendo
09 Νοεμβρίου 2021 12:33
Πάνω από 32 εκατομμύρια συνδρομητές για το Nintendo Switch Online

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνεδρίασης, με αφορμή την αποκάλυψη των οικονομικών της αποτελεσμάτων, η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Nintendo Switch Online ξεπέρασε τους 32 εκατομμύρια συνδρομητές. Πρόκειται για τη συνδρομητική υπηρεσία που σας επιτρέπει να παίζετε online με άλλους παίκτες, ενώ συγχρόνως προσφέρει πρόσβαση και σε επιλεγμένα retro παιχνίδια. Τελευταία φορά που ακούσαμε νούμερα για το Nintendo Switch Online ήταν πέρυσι και από τότε έχει προσελκύσει ακόμη 6 εκατομμύρια νέους χρήστες

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνεδρίασης, η ιαπωνική εταιρία επισήμανε ότι σκοπεύει να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο και το Nintendo Switch Online, αλλά και το “Expansion Pack” που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό.

Για την ιστορία, τo Expansion Pack έγινε διαθέσιμο πρόσφατα και είναι μια νέα βαθμίδα της ήδη υπάρχουσας συνδρομητικής υπηρεσίας Nintendo Switch Online που προσφέρει πρόσβαση σε παιχνίδια των Mega Drive και Nintendo 64, ενώ περιλαμβάνει και το επι πληρωμή DLC του Animal Crossing: New Horizons, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.

Η τιμή της απλής συνδρομής Nintendo Switch Online διαμορφώνεται για την Ευρώπη στα €19.99 ετησίως. Από την άλλη, το 'Expansion Pack' κυμαίνεται στα €39.99 ετησίως.