Forza Horizon 5 Vs. πραγματική ζωή – Το συγκριτικό βίντεο που εντυπωσιάζει

Ξεπέρασε τους 1 εκατομμύριο παίκτες πριν καν κυκλοφορήσει ευρέως
08 Νοεμβρίου 2021 12:31
Forza Horizon 5 Vs. πραγματική ζωή – Το συγκριτικό βίντεο που εντυπωσιάζει

Το Forza Horizon 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PC, Xbox One και Xbox Series X|S παγκοσμίως στις 9 Νοεμβρίου. Ωστόσο, όσοι ήθελαν να ξεκινήσουν την οδήγηση λίγο νωρίτερα είχαν την ευκαιρία να το κάνουν, αγοράζοντας την Premium Edition που επέτρεπε την πρόσβαση από τις 5 του μηνός.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν τα επιτεύγματα. Συγκεκριμένα, το πόνημα της Playground Games βρίσκεται σε τροχιά ρεκόρ, καταφέρνοντας να προσελκύσει πάνω από ένα εκατομμύριο παίκτες πριν καν την επίσημη κυκλοφορία του, όπως προκύπτει από τα in-game leaderboards. Συγκριτικά, το Forza Horizon 4 είχε δύο εκατομμύρια παίκτες μέσα στην πρώτη του εβδομάδα, ένα νούμερο που φαίνεται πως θα σπάσει με ευκολία το sequel.

Με το παιχνίδι να βρίσκεται ήδη στα χέρια της κοινότητας, λοιπόν, τα φώτα της δημοσιότητας είδε και ένα εντυπωσιακό συγκριτικό βίντεο από το γνωστό κανάλι ElAnalistaDeBits. Μέσα απ’ αυτό μπορείτε να δείτε πόσο πολύ μοιάζει το Μεξικό του Forza Horizon 5 με την πραγματική ζωή, αφού ο YouTuber βάζει δίπλα-δίπλα μερικά γνωστά αξιοθέατα της χώρας που υπάρχουν και στο παιχνίδι.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να παρακολουθήσετε το εντυπωσιακό συγκριτικό βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα των Unboxholics έχει παραλάβει ήδη τον τίτλο για review και οι πρώτες μας εντυπώσεις είναι άκρως θετικές. Περισσότερα στο αναλυτικό κείμενο και στο επερχόμενο NewGame+ επεισόδιο που θα ακολουθήσουν εντός των επόμενων ημερών.