Καθυστερεί το Final Fantasy 14 Endwalker - «Λύγισε» μπροστά στην κάμερα ο director (BINTEO)

Υπομονή μερικές εβδομάδες ακόμη
08 Νοεμβρίου 2021 11:42
Καθυστερεί το Final Fantasy 14 Endwalker - «Λύγισε» μπροστά στην κάμερα ο director (BINTEO)

Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του, η Square Enix ανακοίνωσε πως το Endwalker expansion του Final Fantasy 14 τελικά θα καθυστερήσει. Περνώντας σε λεπτομέρειες, αρχικά τα σχέδια της εταιρίας ήθελαν το πακέτο επέκτασης να καταφθάνει στις 23 Νοεμβρίου, αλλά εν τέλει οι παίκτες θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή για δύο ακόμη εβδομάδες.

Έτσι, το Final Fantasy XIV: Endwalker αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου του 2021 για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, PS4 και PS5.

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε από τον ίδιο τον director και producer του τίτλου, Naoki Yoshida, μέσα από ένα ειδικό livestream. Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Yoshida, όντας εμφανώς παθιασμένος με το παιχνίδι του, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα συναισθήματά του και «λύγισε» μπροστά στην κάμερα.

Δακρυσμένος, λοιπόν, ανέφερε:

Πήραμε την απόφαση για την καθυστέρηση και οριστικοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή. Είναι κάτι πολύ ξαφνικό. Αυτή  είναι η πρώτη φορά, όχι μόνο με το XIV, αλλά σε όλη μου την καριέρα που ανακοινώνω μια ημερομηνία κυκλοφορίας που έπρεπε να καθυστερήσουμε. Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι 'αυτό.

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι από εσάς είχατε πάρει άδεια και ξέρω ότι κάνατε προετοιμασίες. Προσπαθήσαμε να σκεφτούμε αν υπήρχε κάποιος τρόπος να προλάβουμε την αρχική ημερομηνία.

Μπορούσαμε να το χωρίσουμε σε patches ή να κάνουμε ένα τολμηρό βήμα και να αφαιρέσουμε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, δεν γίνεται έτσι με το περιεχόμενό μας δυστυχώς, οπότε αυτή τη φορά θέλαμε πραγματικά να δώσουμε προτεραιότητα στην ποιότητα. Και πάλι, λυπάμαι πολύ που έγινε αυτό.

Μπορείτε να δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα της ζωντανής μετάδοσης, πηγαίνοντας στη μία ώρα του παρακάτω βίντεο.