Μάθαμε πότε περίπου θα κυκλοφορήσει το Harry Potter παιχνίδι Hogwarts Legacy

Νέες δηλώσεις από την Warner Bros.
08 Νοεμβρίου 2021 09:51
Μάθαμε πότε περίπου θα κυκλοφορήσει το Harry Potter παιχνίδι Hogwarts Legacy

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, στις αρχές του 2021 το Harry Potter παιχνίδι Hogwarts Legacy έλαβε μια μεγάλη καθυστέρηση, με την κυκλοφορία του να μεταφέρεται για το επόμενο έτος. Τώρα, μετά από αρκετούς μήνες σιγής ιχθύος, μερικές νέες πληροφορίες ήρθαν επιτέλους στα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, η general manager της Warner Bros., Rachel Wakely, παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό Toy World, αναφέροντας πως το Wizarding World franchise θα έχει δύο μεγάλες κυκλοφορίες μέσα στο 2022.

Η πρώτη είναι το Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbeldore. Πρόκειται για την τρίτη prequel ταινία των Harry Potter που αναμένεται να καταφθάσει τον Απρίλιο. Η δεύτερη μεγάλη κυκλοφορία του franchise για το 2022 είναι το Hogwarts Legacy, το οποίο φαίνεται πως θα έρθει μετά την προαναφερθέντα ταινία, δηλαδή στο δεύτερο μισό του 2022, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Rachel.

Μάλιστα, το υψηλόβαθμο στέλεχος της Warner τόνισε:

Από ό, τι έχουμε δει, η κυκλοφορία θα αξίζει την αναμονή και θα προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο για να αλληλεπιδράσουν με το franchise οι fans.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το Hogwarts Legacy είναι ένα open-world RPG που αναπτύσσεται από την Avalanche Software (του Disney Infinity) και το οποίο θα μεταφέρει τους παίκτες στον κόσμο της μαγείας των Harry Potter παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα αναλαμβάνουν το ρόλο ενός μαθητή στο Hogwarts, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να διαλέξουν τον οίκο τους και να παρακολουθήσουν τάξεις. Φυσικά δε λείπει η εξερεύνηση, οι μάχες και οι δύσκολες ηθικές αποφάσεις.

To Hogwarts Legacy βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S και PC. Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το αρχικό του trailer για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας.