Καθυστερεί και το Midnight Suns της Marvel

Θα έρθει στο δεύτερο μισό του 2022
05 Νοεμβρίου 2021 12:05
Καθυστερεί και το Midnight Suns της Marvel

Στο περασμένο Opening Night Live! της Gamescom 2021, μάθαμε ότι η Firaxis Games δουλεύει πάνω σε ένα νέο παιχνίδι της Marvel, στο Midnight Suns. Πρόκειται για ένα Tactics RPG παρόμοιο με τη σειρά XCOM, το οποίο είναι ωστόσο εμπνευσμένο από τα κόμικς της Marvel. Ο τίτλος ήταν αρχικά προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022.

Ωστόσο, μόλις έγινε γνωστό πως η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να καταφέρει αυτό που ονειρεύεται και έτσι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τελικά μέσα στο δεύτερο μισό του 2022. Η ανακοίνωση της καθυστέρησης ήρθε δια στόματος Jake Solomon, ο οποίος είναι ο creative director του τίτλου.

Γνωρίζουμε ότι αρκετοί fans ανυπομονούσαν να παίξουν το παιχνίδι την επόμενη άνοιξη, αλλά δεν πήραμε αυτή την απόφαση ελαφρά τη καρδία.

Αποφασίσαμε να αναβάλουμε την κυκλοφορία γιατί χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι. Πιστεύουμε στο όραμά μας και θέλουμε αυτή η περιπέτεια να σας μείνει αξέχαστη.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε στην Gamescom η Firaxis, στο Midnight Suns θα πάρουμε τον έλεγχο ενός σκοτεινού τάγματος ηρώων με σκοπό να νικήσουμε την Lilith, τη μεγάλη κακό αυτού του Marvel Universe, πριν ολοκληρώσει το Darkhold.

Το Marvel's Midnight Suns αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X|S, PC (Steam, Epic Games), PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

Tags: