Το launch trailer του Forza Horizon 5 σάς κλείνει το μάτι πριν το ταξίδι στο Μεξικό!

Προ των πυλών η κυκλοφορία του τίτλου
04 Νοεμβρίου 2021 15:45
Το launch trailer του Forza Horizon 5 σάς κλείνει το μάτι πριν το ταξίδι στο Μεξικό!

Το Forza Horizon 5 έχει μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του και έτσι το Xbox έδωσε τώρα στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο launch trailer.

Συγκεκριμένα, χωρίς να λέει πολλά, το βίντεο μας προσκαλεί για μια αξέχαστη οδιγική εμπειρία στα εξωτικά τοπία του Μεξικού. Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να δείτε περίπου δύο λεπτά αγνών πλάνων από εντυπωσιακά σκηνικά του τίτλου, συνοδευόμενα από διάφορα κομμάτια από τους ραδιοφωνικούς του σταθμούς.

Το Forza Horizon 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PC, Xbox One και Xbox Series X|S παγκοσμίως στις 9 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass. Βέβαια, όσοι θέλουν να ξεκινήσουν την οδήγηση λίγο νωρίτερα, μπορούν να το κάνουν αγοράζοντας την Premium Edition που προσφέρει πρόσβαση από τις 5 του μηνός.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα των Unboxholics έχει παραλάβει ήδη τον τίτλο για review και οι πρώτες μας εντυπώσεις είναι άκρως θετικές. Περισσότερα στο αναλυτικό κείμενο και στο επερχόμενο NewGame+ επεισόδιο που θα ακολουθήσουν εντός των επόμενων ημερών.