Η Sony γεμίζει τεράστια αεροπλάνα με PS5 για να προλάβει τα Χριστούγεννα

Εντείνει τις προσπάθειες ανεφοδιασμού η εταιρία
02 Νοεμβρίου 2021 18:10
Η Sony γεμίζει τεράστια αεροπλάνα με PS5 για να προλάβει τα Χριστούγεννα

Πλησιάζουμε στο τέλος του χρόνου και συγχρόνως σε μια περίοδο που σίγουρα πολλοί θα γεμίσουν τα έπιπλά τους με νέες κονσόλες, είτε λόγω Black Friday, είτε λόγω Χριστουγέννων, είτε λόγω των μεγάλων κυκλοφοριών.

Θέλοντας να προετοιμάσει, λοιπόν, το έδαφος, η Sony εντείνει τις προσπάθειες ανεφοδιασμού των καταστημάτων παγκοσμίως με περισσότερο PS5 στοκ, επιστρατεύοντας και εναέρια μέσα. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το The Sun, τρία γιγαντιαία Boeing 747 αεροπλάνα φορτωμένα από την κορφή μέχρι τα νύχια με σχεδόν 50 παλέτες γεμάτες PS5 κονσόλες, προσγειώθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στις προηγούμενες ημέρες. Σημειώνεται, μάλιστα, πως η εταιρία έχει προγραμματίσει δύο ακόμη πτήσεις στα μέσα του Νοέμβρη.

Σίγουρα η Sony θέλει να κρατήσει τους fans χαρούμενους αυτά τα Χριστούγεννα, μετά από τους μήνες ταλαιπωρίας που έχουν προηγηθεί για αρκετούς καταναλωτές, από την κυκλοφορία της κονσόλας των περασμένο Νοέμβριο μέχρι σήμερα. Το εν λόγω εγχείρημα είναι πραγματικά αξιοσημείωτο, αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος των αεροπλάνων, τον όγκο των κονσολών που φτάνει τους 100 τόνους ανά πτήση και φυσικά το αρκετά αυξημένο κόστος που είναι διατεθειμένη να απορροφήσει η Sony.

Για την ιστορία, το PlayStation 5 έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 13.4 εκατομμύρια παγκοσμίως και είναι η PlayStation κονσόλα με τις γρηγορότερες πωλήσεις στην ιστορία.