Εικόνες που ρίχνουν σαγόνια από το ακυρωμένο Stars of Blood παιχνίδι της Valve

Με θεματολογία τη διαστημική πειρατεία
01 Νοεμβρίου 2021 09:46
Εικόνες που ρίχνουν σαγόνια από το ακυρωμένο Stars of Blood παιχνίδι της Valve

Ένα από τα λιγότερο γνωστά εγχειρήματα της  Valve είναι το Stars of Blood. Πρόκειται για ένα παιχνίδι διαστημικής πειρατείας, στο οποίο είχε αναφερθεί δημόσια ο Gabe Newell το 2012.

Μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει ποτέ πλάνα ή φωτογραφικό υλικό από το παιχνίδι, το οποίο πλέον έχει ακυρωθεί. Αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα ωστόσο, αφού ο παρατηρητικός χρήστης του Twitter @game_obscure, ανακάλυψε άφθονο concept art στη βάση δεδομένων valvearchive.com. Συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν εικόνες από τους χαρακτήρες, τα πλάσματα, τα περιβάλλοντα και τα διαστημόπλοια του τίτλου, τα οποία θυμίζουν σε σημεία τη συνωστισμένη πόλη του Cyberpunk 2077, την τεράστια κλίμακα του No Man’s Sky ή τους ιδιαίτερους κόσμους του Star Wars.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το Stars of Blood της Valve μέσα από τις εικόνες που ακολουθούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Valve έχει μια μακρά ιστορία ακυρωμένων project, όπως το θρυλικό Half-Life 2: Episode 3 που γέννησε το Half-Life 3 Confirmed meme ή το πρόσφατο In the Valley of Gods της Campo Santo. Το Stars of Blood, λοιπόν, έρχεται να προστεθεί σε αυτή τη λίστα και παρόλο που δεν το έχουμε δει ποτέ εν δράσει, οι λιγοστές αυτές concept εικόνες και το ιστορικό κυκλοφοριών της ομάδας αρκούν για να αναρωτηθεί κάποιος ‘τι θα μπορούσε να είναι’.

Tags: