Η δημιουργός του Uncharted εργάζεται σε νέο Marvel παιχνίδι

Το οποίο στοχεύει σε γραφικά αιχμής
30 Οκτωβρίου 2021 10:27
Η δημιουργός του Uncharted εργάζεται σε νέο Marvel παιχνίδι

Η ταλαντούχα δημιουργός του Uncharted franchise, Amy Hennig, εργάζεται σε ένα νέο narrative-driven, blockbuster action-adventure παιχνίδι που θα λαμβάνει χώρα στο Marvel σύμπαν, με την ομάδα της στην Skydance Media.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Skydance Media είναι ένα γνωστό στούντιο του Hollywood, υπεύθυνο μεταξύ άλλων για παραγωγές όπως τα Mission: Impossible - Fallout και Terminator: Dark Fate. Το 2019 η Hennig και ο βετεράνος της EA, Julian Beak εντάχθηκαν στο δυναμικό της εταιρίας, βοηθώντας με τη νέα της πρωτοβουλία στον χώρο των video games. Αρχικός στόχος της ομάδας ήταν η δημιουργία μια εμπειρίας που θα έδινε έμφαση στο σενάριο και θα είχε γραφικά αιχμής που θα προσέγγιζαν την ποιότητα που βλέπουμε σε ταινίες και σειρές.

Fast-forward δύο χρόνια μετά και τώρα το gaming τμήμα της εταιρίας ονομάζεται Skydance New Media και ανακοινώθηκε πως εργάζεται σε ένα Marvel project. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες, αλλά ο τίτλος περιγράφεται ως μια AAA παραγωγή που θα αφηγηθεί μια ολοκαίνουργια ιστορία. Η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τις παραδοσιακές gaming πλατφόρμες, καθώς και για τις streaming υπηρεσίες που έχουν κάνει το ντεμπούτο τους τον τελευταίο καιρό. Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει πως η Skydance έχει επιστρατεύσει πολλούς developers με δεκαετίες εμπειρίας ανάπτυξης AAA τίτλων, ενώ περιλαμβάνει και δηλώσεις από τους επικεφαλής του project. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, η Hennig είναι ευρέως γνωστή για τη δουλειά της ως lead writer και creative director στα τρία πρώτα Uncharted παιχνίδια της Naughty Dog. Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Skydance εργαζόταν σε ένα μεγάλο Star Wars παιχνίδι με την Visceral Games της EA, αλλά δυστυχώς το project ακυρώθηκε και το στούντιο έκλεισε.